BitTorrent Now nu te downloaden voor iOS en Apple TV

Erwin Vogelaar
15 juli 2016, 19:14
2 min leestijd
BitTorrent Now nu te downloaden voor iOS en Apple TV
BitTorrent Play

BitTorrent Play

Gratis

Reviewscore

7

De app BitTorrent Now is nu ook te downloaden voor iOS en Apple TV. De app biedt een platform voor het ontdekken van onafhankelijke artiesten.

Lees verder na de advertentie.

BitTorrent Now app

Vorige maand verscheen BitTorrent Now al voor Android en nu kunnen ook iOS- en Apple TV-bezitters met de app aan de slag. De naam BitTorrent kennen de meesten waarschijnlijk van het torrentprogramma, maar het bedrijf is inmiddels een volledig nieuwe route ingeslagen. Het torrentprogramma werd voornamelijk gebruikt voor het downloaden en films, series en dergelijke waar normaal voor betaald moest worden, maar met BitTorrent Now is daar geen sprake meer van. Geen afleveringen van Game of Thrones of het nieuwste album van Beyoncé dus, maar onafhankelijke artiesten.

bittorrent now app

Alles wat er op deze dienst te vinden is, is geüpload door de makers van de content zelf. Het gaat in dit geval om muziek en video, maar later ook vr-ervaringen. BitTorrent wil kleine artiesten zo een platform geven om ontdekt te worden. In hoeverre gebruikers zin hebben om door een database van onbekende namen te struinen op zoek naar iets dat bevalt, is echter nog maar de vraag. Je moet voor het gebruik van de app er dus wel echt van houden om nieuwe kleine artiesten te ontdekken, want anders heeft het weinig zin. Zoek je naar bekende namen, dan kom je enkel wat promotiemateriaal tegen.

Veel van de content in de app is helemaal gratis te bekijken. Er is ook betaalde content, of de artiesten hebben advertenties geactiveerd om zo een cent te verdienen. Als je een account aanmaakt kun je tevens je favoriete muziek en video’s synchroniseren tussen iPhone en Apple TV.

BitTorrent Now downloaden

BitTorrent Now kun je gratis downloaden in de App Store via onderstaande link. De app vraagt om 20MB vrije ruimte en je hebt minimaal iOS 8.1 nodig om de app te kunnen draaien.

BitTorrent Play

BitTorrent, Inc.

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

BitTorrent Play
BitTorrent Play
BitTorrent Play
BitTorrent Play
BitTorrent Play
Bron: 9to5mac
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu