Bios: Naar welke film ga ik?

Redactie
16 oktober 2009, 20:54
2 min leestijd
Bios: Naar welke film ga ik?

Heb je zin om naar de bioscoop te gaan, maar je weet nog niet waar, wanneer en naar welke film je wilt gaan, dan is Bios de applicatie voor jou. In Bios kies je een stad of film en daarna een bioscoop of tijd. De developer Tjuna heeft ons 5 promotiecodes gegeven die wij weg zullen geven.

Met Bios kan je heel makkelijk je bioscoopavondje regelen. Onder het tabblad Bios kies je een stad of film waarna je een bioscoop en een tijd kan kiezen. Na dit gedaan te hebben kan je je vrienden uitnodigen door op de knop ‘Nodig uit!’ te drukken. Via deze knop wordt er een mailtje gestuurd naar diegene waarmee je naar de film wilt gaan. Wel is het jammer dat je de mailtjes maar naar een persoon kan sturen en nog niet naar meerdere.

Onder het tabblad ‘verwacht’ zie je alle films die er de komende tijd uitkomen inclusief trailers. Er zijn zelf al films uit 2011 te vinden.

Werkt het?

In eerste instantie ja, het werkt. De interface is heel makkelijk en alles werkt naar behoren.
Maar er is een maar. De gegevens van Bios worden gehaald van Filmtotaal en Belbios. Als deze site’s de desbetreffende bioscoop waar jij heen wilt niet in zijn database heeft staan, dan zal Bios de bioscoop ook niet aangeven. In de disclaimer staat dat Bios haar informatie van deze site’s haalt dus als er iets niet werkt, dan kan Bios er niets aan doen.

Conclusie

Al met al is dit gewoon een hele goede applicatie op een paar verbeterpunten na. Hopelijk zal de ontwikkelaar dit in een van de komende updates beschikbaar zetten. Dus als je vaak naar de bioscoop gaat deze applicatie gewoon even downloaden of even verder lezen voor een promocode.

Lees verder na de advertentie.

Promocodes

Ontwikkelaar Tjuna gaf ons vijf promocodes om uit te delen. Plaats een reactie en de eerste vijf mensen die reageren zal ik een promocode sturen. Vul je e-mail adres dus wel in.

Bios: €0,79
Cijfer: 8

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's