Binnenkort update Metro Amsterdam

Redactie
18 januari 2010, 22:11
1 min leestijd
Binnenkort update Metro Amsterdam

Één zeer handige applicatie voor metrogebruikers is Metro Amsterdam. We schreven er al eerder over op iPhoned en we waren met name erg enthousiast over de interface.
De applicatie is al sinds augustus 2009 in de app store te vinden, het concept en design is van Eric Hammink en de applicatie is verder ontwikkeld door Elwin Zuiderveld.
Dit duo heeft ook een andere applicatie in de app store staan, Infomaps Amsterdam. Deze heeft onlangs een update gekregen.

Update

In navolging van Infomaps Amsterdam krijgt Metro Amsterdam binnenkort een update. De ontwikkelaars testen momenteel de nieuwste versie en het wordt verwacht dat de update eind Januari in de app store zal verschijnen.
De applicatie is in de huidige versie al zeer compleet, maar extra functies zijn uiteraard altijd handig.

Nieuwe functies

De ontwikkelaar houdt het nog even spannend voor ons, nog niet alle nieuwe functies zijn bekend.
Infomaps heeft al reeds een update gekregen, deze was niet erg “innoverend”  qua functionaliteiten, maar deze (betaalde) applicatie is al heel erg compleet.

De functies die op het moment van schrijven bekend zijn, zijn veelbelovend.  Er is een nieuwe favorieten pagina aanwezig en een browser in de applicatie zodat je niet steeds naar Safari gaat wanneer je op een url klikt.

Lees verder na de advertentie.


bla

Categorie: Gratis

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's