Binnenkort: Live Scores, scorebord-applicatie

Redactie
23 december 2009, 16:12
1 min leestijd
Binnenkort: Live Scores, scorebord-applicatie

De Nederlandse ontwikkelaar Benji Vos heeft kort geleden een nieuwe applicatie ingediend bij Apple. Benji Vos kennen we al van een belstatus applicatie voor Vodafone gebruikers, genaamd Beltegoed die sinds mei 2009 in de applicatie store te verkrijgen is.
De applicatie die deze ontwikkelaar heeft ingediend bij Apple is een soort “live-scorebord” van voetbaluitslagen uit grote competities van Europa.

Live scores

Wat de applicatie meer biedt dan een beetje googlen naar voetbaluitslagen zijn de live scores. Ben je in de auto, aan het werk of is er geen beeldscherm in de buurt om voetbal te volgen dan kan je tóch nog zeer snel de huidige stand weten. In de applicatie kan je namelijk ook de huidige stand te weten komen, evenals de kaarten die uitgedeeld zijn en door wie de doelpunten gemaakt zijn.

Push notificaties

Om ècht up to date te zijn biedt de applicatie je ook de mogelijkheid tot push notificaties. Wanneer er een score verandert in je geselecteerde wedstrijd(en) komt er een popup in beeld met de verandering. Wil je de details exact weten, dan kan je via deze popup naar de applicatie gaan, ben je even bezig dan kan je de pop-up uiteraard ook wegklikken.

Wanneer in de app store

Zoals al eerder vermeld is de applicatie net ingediend bij Apple, de duur van het goedkeuringsproces wisselt nogal. Wat we wel weten is dat de iTunes connect tijdens kerstmis gesloten is en er dus geen applicaties worden beoordeeld. Wanneer Live Scores dus niet vóór 25 december in de app store verschijnt is er weinig kans dat hij snel daarna wel verschijnt.

Lees verder na de advertentie.

http://www.youtube.com/watch?v=QREfXbOwND0
het promofilmpje

Bron: Persbericht Benji Vos

Categorie: Sport

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's