Placeholder

Het beste startpunt dat je browser maar kan hebben heet Symbaloo. Een overzichtelijke, strakke reeks met websites die je zelf kunt toevoegen Vanaf nu is het fenomeen Symbaloo ook beschikbaar voor op je iPhone.

Je voegt zelf websites toe, deze komen geordend en slim in een overzicht terecht.

Hoe werkt Symabaloo voor de iPhone?

Op het moment dat je voor het eerst Symbaloo gebruikt zul je in het overzicht direct websites tegenkomen die je herkent  als NU.nl, de Telegraaf en internet bankieren. Wanneer je op een leeg vakje in het overzicht klikt kun je zelf een website toevoegen die je vaak bezoekt om zo je eigen, persoonlijke startpagina samen te stellen.

Er bestaat natuurlijk al iets als favoriete websites, maar Symbaloo heeft ook nog vernieuwende functies. Wanneer je bijvoorbeeld een nieuws website toevoegt kun je zonder er naartoe te gaan direct al headlines zien.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Door je eigen account aan te maken zul je overal ter wereld vanaf iedere browser kunnen inloggen op jouw persoonlijke startpagina.

De ontwerpers van Symbaloo hebben het design erg strak en krachtig gehouden. Symbaloo is nu beschibaar in de App Store.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.