Binnenkort in de App Store: Layar

De politie Noord-Holland gaat als eerste korps ter wereld gebruikmaken van de applicatie Layar. Door de ingebruikname van Layar kunnen mensen met een iPhone 3GS  via hun telefoon zien waar het dichtsbijzijnste politiebureau is. Dit zie je niet simpel op een kaartje weergeven, maar je ziet dit door je camera op je scherm.

De applicatie Layar maakt gebruik van augmented reality. Dit wil zeggen dat je met je camera aan je weg kan zoeken naar het politie bureau. Een politiebureau wordt weergeven door middel van een icoontje dat steeds groter wordt als je dichterbij het bureau komt. Door middel van deze applicatie kan je dus simpel en snel naar een politiebureau toe lopen.

De applicatie is inmiddels bij Apple ingediend, dus zal de release niet lang op zich laten wachten. De applicatie zal gratis te downloaden zijn na de release.

Bron: MobileCowboys

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.