Binnenkort: Cydia Store

De ontwikkelaar van Cydia heeft gezegt bezig te zijn met het maken van de ‘Cydia Store’, een variant op de Apple App Store, waar via het jailbreak-circuit betaalde applicaties aangeboden zullen worden. Sommige ontwikkelaars van jailbreak-applicaties vroegen al geld voor hun apps, maar de betalingen werden dan altijd rechtstreeks tussen de ontwikkelaar en consument gedaan.

Na de update van Cydia zal het dus weer iets aantrekkelijker worden voor ontwikkelaars om hun applicatie in Cydia uit te brengen, zeker omdat je geen toestemming nodig hebt van Apple, en dus dingen kunt ontwikkellen wat je van Apple helemaal niet mag maken.

Wanneer je de ‘Cydia Store’ op je iPhone kunt zetten is nog niet bekend, maar volgens de maker Saurik is dat al  ‘soon’.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.