Bing in de App Store

Redactie
16 december 2009, 21:30
1 min leestijd
Bing in de App Store

Microsoft heeft vandaag zijn derde applicatie in de App Store gezet. Deze applicatie is helemaal gericht op de zoekdienst ‘Bing’. De applicatie is dus het best te vergelijken met de concurrerende applicatie van Google. De applicatie ‘Bing’ is vergeleken bij Google Mobile veel mooier, maar mooier wil niet altijd zeggen dat het beter is.

Design

Het design van de applicatie is erg strak. Het heeft weinig weg van het normale iPhone-design, en dit maakt de applicatie dus bijzonder. Bij het opstarten krijg je een fraaie afbeelding te zien, net als op de website. Dit werkt goed mee aan het algemene design van de applicatie.

Zoekkeuzes

In de applicatie kan je zoeken naar afbeeldingen, filmpjes, locaties, bedrijven, nieuws en routes. Je kan een keuze maken via de knoppen op het begin scherm. Als je iets in het zoekvak intypt, kan je vervolgens op één van de knoppen tikken om een specifieke zoekopdracht te geven.

Lees verder na de advertentie.

Spraakfunctie

Je kan Bing net als de applicatie van Google aansturen met gesproken zoekopdrachten. De spraakherkenning is ongeveer net zo (on)nauwkeurig als die van Google. Het is dus als Nederlander aan te raden deze functie niet te gebruiken.

Bing is gratis te downloaden uit de App Store.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's