Bike race free, een verslavend spelletje
Redactie

Bike Race is een leuke gratis applicatie die heel verslavend is, omdat je steeds nieuwe motoren kunt uitspelen. Dit doe je door zoveel mogelijk spellen te winnen en sterren te behalen door te racen. In dit spel heb je zowel een singleplayer als multiplayer modus.  Bij single player is het de bedoeling om je motor zo snel mogelijk door de baan heen te laten gaan en dan zoveel mogelijk sterren te krijgen. Als je een baan niet door komt, kun je gelukkig ook gewoon naar de volgende baan gaan.

Multiplayer

Bij multiplayer heb je facebook nodig om tegen je eigen vrienden te kunnen spelen, hierbij nodig je een vriend uit en vervolgens kan je tegen hem racen. Degene die het snelste was heeft dan gewonnen. Je kunt ook andere mensen uitnodigen die niet je facebook vrienden zijn. Als je tegen andere mensen speelt, moet je omstebeurt een baan uitrijden. Hierbij moet je in drie kansen proberen de baan zo snel mogelijk uit te spelen, als jou dat niet is gelukt en je tegenstander wel, heb je het potje verloren.
bike race
Deze app is verkrijgbaar voor de iPod touch, iPhone en iPad vereist iOS 4.1 of hoger. Er is een gratis versie en een betaalde versie in de app store, het is aan te raden om eerst de gratis versie te proberen om te kijken of het spel je ligt.

[app 510461758]

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.