Bieraanbiedingen toont het goedkoopste bier
Redactie

Deze week is de applicatie ‘Bieraanbiedingen’ in de App Store verschenen. Met deze applicatie kan je in één oogopslag zien in welke winkel je het goedkoopst bier kan aanschaffen. In een overzichtelijke lijst worden de bieraanbiedingen van verschillende supermarkten onder elkaar afgebeeld. Met de extra features kan je zelfs de aanbiedingen in de gaten houden zonder de applicatie te openen.

Eigen voorkeuren opslaan

De applicatie Bieraanbiedingen is in staat om je favoriete biermerken en supermarkten op te slaan. Als de systemen merken dat jouw favoriete bier ergens in de aanbieding is, zal er een push-berichtje naar je apparaat worden verstuurd. Hierdoor betaal je nooit meer teveel voor je bier.

Andere applicaties

Er zijn op dit moment twee andere applicaties waarbij je aanbiedingen van verschillende supermarkten kan bekijken. Met deze applicaties is het echter niet mogelijk om een push-filter in te stellen voor je favoriete producten. Waarschijnlijk zal zo’n optie snel komen bij de beide applicaties, want Bieraanbiedingen heeft de ogen van veel iPhone-gebruikers geopend op dit punt.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.