Bied mee op luxe merkitems met de Vault79 app op je iPhone

Redactie
4 april 2013, 8:34
1 min leestijd
Bied mee op luxe merkitems met de Vault79 app op je iPhone

Sanoma Media heeft samen met Vault79 een unieke fashion veiliNg applicatie voor de iPhone ontwikkeld. Iedereen kan vanaf nu met de Vault79 app bieden op zogenoemde luxury items van bekende topmerken.

Live bieden

app-vault79Wie de app Vault79 op de iPhone heeft geïnstalleerd kan de veilingen van luxe items van topmerken als Dolce & Cabbana, Supertrash en Michael Kors live volgen. Nog leuker is het natuurlijk om als member mee te bieden op een van de vele items, zoals zonnebrillen, schoenen of sieraden. Zo kun je voor een prikkie straks rondlopen op bijvoorbeeld schoenen die je normaal gesproken niet had kunnen betalen. Het voordeel is dan ook dat het openingsbod enorm laag is tot wel 85 procent van de oorspronkelijke verkoopprijs.

Authentieke items

Je kunt erop vertrouwen dat alle items die worden aangeboden via de veiling authentiek zijn. Degene die de hoogste prijs biedt voor een van de veilingstukken wint de veiling en moet zorgen dat er een betaling plaatsvindt. Wie niet mee wil bieden, heeft altijd de mogelijkheid om in het aanbod van koopjes te kijken, waar modeartikelen tegen een vaste lage prijs worden aangeboden. Elke dag vind je weer nieuwe merkproducten en je kunt op de hoogte worden gehouden door de dagelijkse nieuwsbrief te lezen.

Lees verder na de advertentie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's