Beurs.nl lanceert iPhone applicatie met beursinformatie

Redactie
26 mei 2009, 22:15
1 min leestijd
Beurs.nl lanceert iPhone applicatie met beursinformatie

Sinds gisteren is het voor iPhone gebruikers mogelijk om via Beurs.nl iPhone applicatie snel op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op de beurs. De Beurs.nl iPhone applicatie is gratis beschikbaar in de iPhone App store.

Lees verder na de advertentie.

<br />

Sinds gisteren is het voor iPhone gebruikers mogelijk om via Beurs.nl iPhone applicatie (iTunes link) snel op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op de beurs. De Beurs.nl iPhone applicatie is gratis beschikbaar in de iPhone App store.

Begin april introduceerde Reed Business mobiele versies voor de Management en Personal Finance websites, FEM.nl en Beurs.nl. Beide websites werden ontworpen met het oog op snelheid en eenvoud voor de mobiele gebruiker. Door het succes van deze mobiele sites, die in de eerste maand de verwachtte bezoekersaantallen al overtroffen, besloot uitgever Minco de Boer om ook een speciale Beurs.nl iPhone applicatie te lanceren.

“We zien een constante groei in het gebruik van onze mobiele sites. Dat was voor ons een teken om door te blijven ontwikkelen en te investeren in onze mobiele online presence. We hebben specifiek gekozen voor een applicatie op de iPhone omdat dit segment de meeste groei vertoont.” Aldus Minco de Boer, uitgever van FEM en Beurs.nl.

>> Download de Beurs.nl Applicatie via iTunes

Via: Persbericht

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's