Beter huishouden met MyRoutines

Redactie
2 juli 2012, 14:10
1 min leestijd
Beter huishouden met MyRoutines

Je iPhone is niet alleen maar voor het spelen van spelletjes en het bijhouden van je sociale netwerken, zelfs met het huishouden kan je je iPhone gebruiken. De nieuwe app MyRoutines helpt je met het georganiseerder schoonhouden van je huis, door, zoals de naam van de app al zegt, je routines te bewaren en ook een melding te geven wanneer je wat moet doen in het huis.

Lijsten

In de app voer je lijsten in van ‘dingen’ die je in het huishouden doet. Stel dat je bijvoorbeeld elke dinsdag je keuken wil schoonmaken, dan voer je in wat je elke keer precies in je keuken schoonmaakt. Vervolgens geef je aan dat je dit elke dinsdag wil doen en de app zal het voor je onthouden. Je hebt ook ‘morning’ routines, dat zijn bijvoorbeeld dingen die je elke dag moet doen (onder andere stofzuigen en afstoffen). Het is goed voor te stellen dat je met deze app een schoner huis krijgt, als je regelmatig poetst zal je huis ook schoner blijven.

myroutines

In de beschrijving van de app staat dat de app gratis is en dat je middels een in-app aankoop de advertenties kan ‘wegkopen’, maar op het moment van schrijven staat de app nog in de app store voor 1,59 EUR. Wil je de app kopen, wacht dan nog even; misschien is het een foutje van de ontwikkelaar en wordt de prijs binnenkort verandert.

Lees verder na de advertentie.

[app 463233163]

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's