Bestellen en betalen nu ook voor Thuisafgehaald.nl in MyOrder iPhone app
Redactie

De MyOrder app biedt nu de mogelijkheid om een bestelling te plaatsen voor Thuisafgehaald.nl en ook te betalen. Iedereen met een thuiskok in de omgeving kan zo met de iPhone een bestelling plaatsen en afrekenen.

Thuiskoks

myorder-appHet fenomeen van thuiskoks is nog altijd groeiende en er maken dan ook steeds meer mensen gebruik van het concept van Thuisafgehaald.nl. Door de mogelijkheid van bestellen en betalen in de MyOrder app op te nemen wordt het nog eenvoudiger gemaakt om met elkaar in contact te komen. De handige locatie functie is in de app geïntegreerd en zo kan altijd een actueel overzicht verkregen worden van de aangeboden maaltijden van thuiskoks in je eigen omgeving.

MyOrder

De app MyOrder bestaat al langer en geeft je de mogelijkheid om ook voor andere gelegenheden te bestellen en te betalen, zoals in bioscopen, op terrasjes en voor parkeerlocaties. Als je van Thuisafgehaald.nl gebruik wilt maken kun je daar na het openen van de app rechtstreeks heen. Op basis van de thuiskoks in je omgeving wordt een praktisch overzicht getoond van de beschikbare gerechten op de betreffende dag. Je selecteert een maaltijd en met een klik op de knop is de bestelling voltooid en de afspraak voor het afhaalmoment gemaakt.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.