4 beste reclamefolder-apps om geen enkele aanbieding te missen

28 november 2019, 19:33
2 min leestijd
4 beste reclamefolder-apps om geen enkele aanbieding te missen

Benieuwd naar alle Black Friday-deals, maar worden er bij jou thuis geen folders bezorgd? Met deze reclamefolders-apps blijf jij op de hoogte van alle koopjes.

Lees verder na de advertentie.

1. Spotta

In de app Spotta zie je direct een lijst van alle folders die winkels hebben uitgebracht. De app is rechttoe rechtaan. In het beginscherm zie je folders van alle winkels en je kunt je favoriete winkels opgeven om direct de folders te zien die jou aanspreken.

In het tabblad ‘Favorieten’ zie je vervolgens alle winkels staan. Tik op een winkel om de nieuwste folder van deze winkel te bekijken. Hier zie je gelijk hoe lang de aanbiedingen nog geldig zijn. Je hebt geen account nodig om deze app te gebruiken.

Spotta folders en aanbiedingen

Netwerk VSP B.V.

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

2. Reclamefolder

De Reclamefolder-app is iets uitgebreider dan Spotta en daarmee ook gelijk de meest uitgebreide app van dit lijstje. In het overzicht zie je direct de nieuwste folders die beschikbaar zijn. Bovenin heb je een zoekfunctie, zodat je snel naar een specifieke winkel kunt zoeken. Als je tikt op ‘Toon alle’ kun je onderscheid maken in folders van supermarkten, drogisterijen enzovoort.

Twee hele handige functies in deze app zijn het lijstje en de klantenkaarten. Als je een leuke aanbieding ziet in een folder, klik je erop en kies je voor ‘opslaan in lijstje’. Zo komen alle aanbiedingen die je van plan bent te kopen in het tabblad ‘Lijstjes’ te staan. Je hebt dus gelijk een overzicht van wat je wilde aanschaffen. Ook kun je je fysieke klantenkaarten opslaan in de app. Bij het afrekenen open je de app en laat je de kaart scannen vanaf je smartphone. Zo hoef je nooit meer rond te lopen met een dikke portemonnee!

Reclamefolder

Online Retail Service BV

Gratis via App Store

3. Folderz

Folderz werkt op locatie. Zo zie je gelijk folders van de winkels bij jou in de buurt. Natuurlijk kun je ook met favorieten aangeven welke winkels jouw interesse hebben. Onder het tabblad ‘Ontdek’ zie je de nieuwste folders, maar ook aanbevolen folders en populaire folders, maar ook reclame met bijvoorbeeld Black Friday-aanbiedingen.

In ‘Nieuw’ zie je een overzicht van alle nieuwe folders, en in ‘Bewaard’ kun je alle aanbiedingen opslaan die je interessant vindt. Af en toe krijg je een pop-up in de app die je een populaire aanbieding laat zien.

Folderz.nl | Reclame folders

Kingbee B.V.

Gratis via App Store

4. AlleFolders.nl

In de app van AlleFolders.nl zie je op het beginscherm alle folders die momenteel beschikbaar zijn. Dat zijn er erg veel, dus kun je via het menu ook kiezen voor ‘Favorieten’ waar je je favoriete winkels aanklikt. In het menu kun je ook gericht zoeken naar winkels van een bepaalde categorie, zoals supermarkten, bouwmarkten of mode.

Doordat alles in het menu staat, is de app op het eerste gezicht wat minder overzichtelijk dan bijvoorbeeld de Reclamefolders-app. Toch werkt het heel makkelijk. Je stelt je locatie in, prikt interessante aanbiedingen op het prikbord en kunt zelfs je startscherm zelf indelen.

AlleFolders

jaFolders

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu