Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

Dit zijn de 6 beste Nederlandse apps van november – 2016

Lars Paijmans
30 november 2016, 13:16
2 min leestijd
Dit zijn de 6 beste Nederlandse apps van november – 2016

Iedere maand verschijnen er talloze internationale apps, maar ook in Nederland worden continu apps en updates gemaakt. In dit maandelijkse overzicht zetten we de best Nederlandse apps van november op een rij.

Lees verder na de advertentie.

De beste Nederlandse apps van november

Second Canvas Mauritshuis

Mauritshuis

Gratis via App Store

Je hoeft voortaan niet meer naar het Mauritshuis om de kunstwerken in dit museum te bewonderen. Met de nieuwe Second Canvas-app bekijk je schilderijen vanaf je luie stoel op je iPhone of iPad. Dankzij de app kun je bovendien tot op het kleinste scheurtje in het doek inzoomen. Zo kom je misschien nog wel dichterbij de kunst dan je in het Mauritshuis zelf doet.

Flitsmeister

Flitsmeister B.V.

Gratis via App Store

Ieders favoriete flitsmeld-app heeft een gloednieuw design gekregen met een grote Flitsmeister 6.0 update. Dit maakt de app niet alleen leuker om naar te kijken, maar ook een stuk overzichtelijker. Wel zo fijn als je tegelijkertijd op de weg moet letten. Vanaf nu zijn verschillende Pro-functies van Flitsmeister ook gratis, zodat je kunt zien hoe ver je met de app gereden het en hoeveel flitsers je in totaal doorgegeven hebt aan andere Flitsmeister-gebruikers.

Ziggo GO

Liberty Global Operations BV

Gratis via App Store

Horizon GO is de beste manier voor Ziggo-gebruikers om interactieve tv op hun iPhone of iPad te bekijken. Daar komt binnenkort verandering in, want Horizon Go wordt vervangen door de nieuwe Ziggo Go-app. Deze app staat al in de App Store, mocht je alvast willen overstappen naar deze nieuwe dienst. Op wat subtiele veranderingen in het design na blijven de functies hetzelfde. Je kunt dus als Ziggo-gebruiker gewoon gratis tv kijken via een WiFi-netwerk, 3G of 4G.

Flo - Driving insights

Decos Mobile Solutions BV

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Wie is de beste automobilist in jouw familie of vriendengroep? Met Flo kun je dat nu heel gemakkelijk uitzoeken. Leg je iPhone met de app in de auto en jouw rijgedrag wordt zorgvuldig geregistreerd. Na afloop krijg je een score en wordt dit tegenover de prestaties van je vrienden gezet. Zo kom je er achter wie er het zuinigst rijdt en zich het beste aan de verkeersregels houdt.

Rabobank

Rabobank Nederland

Gratis via App Store

De Rabo Bankieren-app van de Rabobank kon de afgelopen maanden op veel kritiek rekenen. Stukje bij beetje komt de app weer op het rechte pad, mede dankzij de grote update die in november verscheen. Hierdoor kunnen iPhone-gebruikers namelijk eindelijk veilig inloggen met je vingerafdruk en de Touch ID-sensor. Een cijfercode wordt hierdoor overbodig, wat het een stuk gemakkelijker maakt om snel het saldo op je rekening te zetten.

Het Laatste Tafeltje

De Dagpas B.V.

Gratis via App Store

Op het laatste moment op zoek naar een restaurant waar je met flinke korting kunt eten? Met de Het Laatste Tafeltje-app kun je zien welke restaurants in de buurt nog een tafeltje over hebben. Dit kan oplopen tot kortingen tot 70%, al is het aanbod van de restaurants iedere keer weer verschillend.

Bekijk ook onze selectie van beste Nederlandse apps uit oktober!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu