De 4 beste Nederlandse apps van april – 2015

30 april 2015, 21:10
2 min leestijd
De 4 beste Nederlandse apps van april – 2015

We lichten op iPhoned regelmatig nieuwe iOS-apps uit. Niet alleen apps die internationaal aanslaan, maar ook apps van Nederlandse bodem. Dit zijn de 4 beste Nederlandse apps van april die je niet mag missen!

Lees verder na de advertentie.


De App Store mag dan bijna overlopen van toepassingen waarmee je kan checken wanneer de bus of trein gaat, de makers van Moet Ik Rennen weten met een origineel idee toch te verrassen. De app toont simpelweg of je moet rennen voor je reisoptie of niet. Daarnaast kun je zien hoeveel tijd je nog hebt om je bus of trein te halen, doordat een grote timer aftelt, samen met een lijntje dat terugloopt. Het enige wat jij hoeft te doen is de app toestemming te geven tot je locatie en aangeven vanaf welke bestemming je op wil stappen.

NLZIET | Online tv-kijken

NLZIET Cooperatief U.A.

Gratis via App Store

NLziet heeft de afgelopen maand een welkome update gekregen. Het belangrijkst is het nieuwe ontwerp, waardoor de app een stuk mooier en gebruiksvriendelijker oogt dan voorheen. Het aanbod van NPO, RTL XL en KIJK wordt vanaf nu op een gelijke manier gepresenteerd, waardoor de app en de content meer als eenheid aanvoelen. Ook biedt de app van NLziet nu volledige Chromecast-ondersteuning. Zo kun je door de app blijven navigeren als je iets via Chromecast op de tv afspeelt.

Jelly Reef

Adriaan de Jongh

€ 0,49 via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Jelly Reef is de laatste game van de Nederlandse studio Game Oven, dat eerder bekend werd met het dansspel Bounden. In Jelly Reef probeer je steeds kwallen naar het einde van een level te brengen. De levels zijn stukjes van een oceaan die willekeurig in elkaar gedraaid worden als je met een spel begint. Onderweg van A naar B kom je een hoop gevaar tegen in de vorm van vissen en krabben. Raak je die aan, verlies je een kwal. Je kan ook nieuwe kwallen vinden door er overheen te zwemmen, wat je doet door te vegen. Genoeg te ontdekken in dit spel!

soChicken

soChicken Studios

Gratis via App Store

SoChicken is een app die je handige tips en tricks geeft over hoe je een gezonder, leuker of beter leven kunt leiden. De app presenteert interessante artikelen en geinige tips om gebruikers van meer zelfkennis en inspiratie te voorzien. Ook tof aan soChicken is het dagboek. Elke dag krijg je een vraag en met het antwoord probeert de app je meer zelfinzicht te geven. Het antwoord wordt anoniem met andere gebruikers gedeeld, ook kun jij anoniem antwoorden van anderen bekijken.

Lees het laatste app-nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu