De 5 beste Nederlandse apps van juni – 2014

Rutger Otto
30 juni 2014, 10:32
2 min leestijd
De 5 beste Nederlandse apps van juni – 2014

We lichten op iPhoned de beste apps uit voor iOS. Niet alleen apps die internationaal aanslaan, we vergeten ook de apps van Nederlandse bodem niet. Dit zijn de vijf beste Nederlandse apps die je deze maand in de App Store niet mocht missen.

Lees verder na de advertentie.

MAXS, BOETE EN SNELHEIDSMETER

Innovactory International B.V.

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Een snelheidsmeter op je iPhone, die precies aangeeft waar en wanneer je welke snelheid moet rijden op de Nederlandse wegen. Dat is MAXS. Veel mensen vinden het bijvoorbeeld verwarrend waar je nu precies 130 kilometer per uur mag rijden. MAXS zorgt dat je altijd de correcte snelheid aanhoudt. Je zet je iPhone op je dashboard en als je te hard rijdt, kleurt het scherm rood. In beeld staan twee cirkels, de bovenste geeft aan hoe hard je rijdt, de onderste hoe hard je mag. Omdat de app GPS gebruikt, is hij nauwkeuriger dan de meter in je auto.

My Medals

PINCH BV

Gratis via App Store

My Medals is een prijzenkast op je iPhone. Je kan al je medailles registreren die je bij een wedstrijd hardlopen, zwemmen, schaatsen of fietsen gehaald hebt, inclusief een foto. Zo hangen ze mooi op een rijtje en kun je ze ten alle tijden aan iemand anders laten zien. Per wedstrijd kun je jouw tijd invullen, evenals de afstand, plaats, datum en naam van de wedstrijd. Ook is er ruimte voor finish foto’s en kun je zien of je progressie boekt in je sportiviteit.


Een app die deze maand niet kon ontbreken is de NOS FIFA WK 2014 app. Geen livebeelden van de wedstrijd, maar wel heel snel alle hoogtepunten in videovorm in de app. Dus ook doelpunten, die je vanuit meerdere camerastandpunten kunt bekijken. Daarnaast biedt de app een volledig overzicht van deelnemende teams en spelers, kun je het programma en uitslagen zien en bekijken in welke Braziliaanse steden er gespeeld worden


De makers van Flitsmeister lanceerden deze maand een nieuwe app: Puzzlr. Een klassieke puzzelgame waarbij je door elkaar gehusselde foto’s in de juiste volgorde moet zetten. Je krijgt als speler eerst de foto te zien, daarna moet je de gehusselde variant oplossen. Daarbij heb je een tijdslimiet van 30 seconden en een beperkt aantal zetten. Overschrijd je een van de twee, dan kun je opnieuw beginnen. Los je een puzzel op, dan krijg je te zien hoe snel je was en hoeveel stappen je nodig had.

BarDoggy - Persoonlijke uitgaansgids

BarDoggy

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Op een warme middag het terras op, waar ga je dan heen? Met MijnKroeg weet je waar je moet zijn. Op termijn krijg je leuke deals en toegang tot evenementen met de app én vind je ook de leukste kroegen in Spanje, België en Curaçao. Vanuit het hoofdscherm kun je meteen kroegen en activiteiten bij jou in de buurt zien. Ook kun je recensies, openingstijden en feestjes die op het programma staan checken.

Lees meer App Store nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu