Dit zijn de 5 beste iOS-games van april 2017

Erwin Vogelaar
28 april 2017, 19:22
3 min leestijd

We plukken de vijf beste iOS-games van april 2017 uit de App Store. Speel je graag een spelletje? Dan wil je deze titels echt niet missen.

Lees verder na de advertentie.

Beste iOS-games april 2017

Er is weer genoeg te spelen in de App Store. Zo verwelkomen we onder andere een nieuwe serie van Telltale met een groepje fantastische superhelden. Ook is klassieker Planescape: Torment nu te spelen op je iOS-apparaat en hebben we drie andere fijne spelletjes uitgekozen. Lees snel verder voor onze tips van deze maand.

1. Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series

Telltale is terug met een nieuwe serie. Na onder andere The Walking Dead en Batman, is het tijd voor de volgende reeks gebaseerd op een stripboek. Deze keer beleef je avonturen met de Guardians of the Galaxy. Zoals altijd maak jij de morele keuzes en moet je snel reageren tijdens de actiestukken. De personages zijn niet gebaseerd op de filmversie van Guardian of the Galaxy, maar als je enkel de films hebt gezien zul je ze wel direct herkennen. We zijn razend benieuwd naar de komende afleveringen van deze serie.

Download Marvel’s Guardians of the Galaxy in de App Store (gratis)

Guardians of the Galaxy TTG

Telltale Inc

€ 5,49 via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

2. Planescape: Torment

Na onder andere Baldur’s Gate en Icewind Dale is het tijd voor de volgende rpg-klassieker in de App Store. Planescape: Torment valt voornamelijk op door de unieke wereld en het verhaal dat verteld wordt. De game is duidelijk niet gemaakt voor een touchscreen, maar het is wel een fijne manier om deze klassieker alsnog mee te krijgen. Pas wel op: de game heeft geen tutorial. Je moet zelf uitzoeken hoe alles werkt.

Download Planescape: Torment in de App Store (gratis)

Planescape: Torment

Overhaul Games

€ 9,99 via App Store

3. Charming Runes

In Charming Runes is het je doel om de blokjes die van boven naar beneden schuiven weg te hakken door pikhouweeltjes te werpen. Je verzamelt steeds meer pikhouweeltjes, waardoor je bij elke worp meer blokjes kunt weghakken. Het is een verrassend verslavend spelletje, waarin je uiteraard een zo hoog mogelijk score wil halen.

Download Charming Runes in de App Store (gratis)

Charming Runes

Mighty Games

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

4. Tape It Up!

Over hoge scores gesproken: in Tape It Up! moet je ook je best doen om hoog in de ranglijsten te komen. Deze keer door zoveel mogelijk dozen dicht te tapen. Dit doe je door van doos naar doos te springen en de lopende band niet aan te raken. Omdat je steeds nieuwe personages vrijspeelt en bijzondere situaties tegenkomt, blijft de game fris en leuk.

Download Tape It Up! in de App Store (gratis)

Tape it Up!

Devsisters

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

5. Full of Stars

Full of Stars combineert twee game-ideeën. Allereerst is het een aardig spelletje waarin je als ruimteschip langs meteorieten manoeuvreert. Daarnaast zit er een flink verhaal achter waarin je moeilijke keuzes moet maken. Ook moet je zoveel mogelijk mensen zien te redden, terwijl je het universum ontdekt. De verschillende onderdelen lijken erg los van elkaar te staan, maar desondanks is het bij elkaar een vermakelijke game.

Download Full of Stars in de App Store (gratis)

Full of Stars

ArsThanea

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen