De 6 beste iOS-apps in de App Store van week 49 – 2019

Dilara Isik
8 december 2019, 16:44
3 min leestijd
De 6 beste iOS-apps in de App Store van week 49 – 2019

De nieuwe week staat weer voor de deur, maar voor het zover is blikken we nog even terug op de laatste zeven dagen. De redactie van iPhoned heeft de beste iOS-apps, games en updates van afgelopen week op een rijtje gezet.

Lees verder na de advertentie.

De 6 beste iOS-apps van afgelopen week

De App Store draait iedere week overuren. Er komen aan de lopende band nieuwe apps, updates voor bestaande programma’s en games bij. Hier merk je waarschijnlijk weinig van, want het gros is het downloaden niet waard. iPhoned scheidt daarom iedere zondag het kaf van het koren. Dit zijn de beste iOS-apps, updates en games van deze week.

1. Hops

Maak sporten leuk met Hops! Deze game houdt bij hoeveel je beweegt. Hoe meer je in de echte wereld beweegt, hoe beter de boomwezens genaamd Hops groeien in het digitale bos.

De app is gelinkt met de iOS Gezondheid-app. Jouw activiteiten, zoals hardlopen op traplopen zorgt voor energie in de game om nieuwe gebieden te ontdekken en nieuwe materialen te maken. Met de speciale missies verzamel je nog meer Hops-vrienden. Uiteraard ook te gebruiken in combinatie met je Apple Watch!

Hops - Journey of Tree Spirit

Flask LLP

Gratis via App Store

2. Stocard

Loop jij vaak rond met een dikke portemonnee door alle klantenkaarten? Of sta je juist vaak bij de kassa wanneer je je klantenkaart niet bij je hebt? Daar is een oplossing voor! In Stocard sla je al je klantenkaarten op, zodat je ze altijd bij je hebt.

In de app scan je de streepjescode van je klantenkaarten en vul je in bij welke winkel het hoort. Ga je afrekenen? Dan open je de klantenkaart in de app en licht je scherm automatisch op, zodat het makkelijk gescand kan worden. De app is ook te gebruiken met je Apple Watch.

Stocard - Klantenkaarten

Stocard GmbH

Gratis via App Store

3. Handwrite Me

Met Handwrite Me maak je je berichten wat persoonlijker door in je eigen handschrift te typen. Schrijf het alfabet zelf op een blaadje in kleine letters en hoofdletters. In de app maak je een foto van iedere letter.

De app tekent vervolgens automatisch je letters over. In de app schrijf je daarna in je eigen handschrift. Je kunt je handgeschreven alfabet ook toevoegen aan je toetsenbord, waarna je je handschrift ook in andere apps kunt gebruiken.

Handwrite Me

Mani Batra

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

4. Chirp for Twitter

Chirp is een handige app om Twitter te gebruiken op je Apple Watch. Met de app kun je op je Watch eindeloos door je Twitter-tijdlijn scrollen, trending tweets bekijken en ook zien andere gebruikers je hebben genoemd.

Ook kan je in Chirp makkelijk zoeken naar iets of iemand op Twitter. Je ziet video’s, foto’s, hashtags en nog veel meer om altijd op de hoogte te blijven. Met de nieuwe update is Chirp ook in het Nederlands beschikbaar.

Chirp for Twitter

Will Bishop

Gratis via App Store

5. Dream Detective

Dream detective is een leuke game met een mooie stijl. Het doet denken aan een zoekplaatje in de trant van Waar is Wally. In een mooi getekend plaatje ga je op zoek naar bepaalde voorwerpen.

Wil je een hint? Dan tik je op één van de voorwerpen die je moet vinden. Het wordt steeds uitdagender, met een steeds grotere ruimte die je moet doorzoeken. Er zit geen tijd aan gebonden, dus je kunt het lekker op je gemak spelen. Uren spelplezier gegarandeerd!

Dream Detective

DianDian Interactive Holding

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

6. Clip Studio Paint

Deze app is niet aan iedereen besteed, maar de kenners weten waar het over gaat. Clip Studio Paint is een van de populairste apps om manga mee te maken. Het programma staat al tijden in ons overzicht van beste teken-apps voor de iPad, maar is nu ook beschikbaar voor iPhone.

Jammer genoeg werkt de Apple Pencil niet op je telefoon, maar dat mag de pret niet drukken. Het programma biedt namelijk alle mogelijkheden die je ook op de computer en iPad hebt, aldus de maker. De oplettende lezer weet dat dit een directe sneer naar de iPad-versie van Photoshop is, dat veel kritiek kreeg.

Clip Studio Paint for iPhone

CELSYS,Inc.

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu