De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

De 5 beste iOS-apps in de App Store van week 48 – 2019

Dilara Isik
1 december 2019, 16:04
3 min leestijd
De 5 beste iOS-apps in de App Store van week 48 – 2019

De nieuwe week staat voor de deur, maar voor het zover is blikken we nog even terug op de laatste zeven dagen. De redactie van iPhoned heeft de beste iOS-apps, games en updates van afgelopen week op een rijtje gezet.

Lees verder na de advertentie.

De 5 beste iOS-apps van afgelopen week

De App Store draait iedere week overuren. Er komen aan de lopende band nieuwe apps, updates voor bestaande programma’s en games bij. Hier merk je waarschijnlijk weinig van, want het gros is het downloaden niet waard. iPhoned scheidt daarom iedere zondag het kaf van het koren. Dit zijn de beste iOS-apps, updates en games van deze week.

1. Reclamefolder

Met de Reclamefolder-app blijf jij op de hoogte van alle koopjes. In het overzicht zie je direct de nieuwste folders die beschikbaar zijn. Bovenin heb je een zoekfunctie, zodat je snel naar een specifieke winkel kunt zoeken. Als je tikt op ‘Toon alle’ kun je onderscheid maken in folders van supermarkten, drogisterijen enzovoort.

Twee hele handige functies in deze app zijn het lijstje en de klantenkaarten. Als je een leuke aanbieding ziet in een folder, klik je erop en kies je voor ‘opslaan in lijstje’. Zo komen alle aanbiedingen die je van plan bent te kopen in het tabblad ‘Lijstjes’ te staan. Je hebt dus gelijk een overzicht van wat je wilde aanschaffen. Ook kun je je fysieke klantenkaarten opslaan in de app. Bij het afrekenen open je de app en laat je de kaart scannen vanaf je smartphone. Zo hoef je nooit meer rond te lopen met een dikke portemonnee!

Reclamefolder

Online Retail Service BV

Gratis via App Store

2. Blink

Heb je vaak last van vermoeide ogen? De Blink-app helpt je met het trainen van je zicht. Met verschillende oefeningen worden je ogen sterker en kunnen ze beter tegen spanning. Door gebruik van de TrueDepth-camera houdt de app jouw oogbewegingen bij.

De TrueDepth-camera werkt heel soepel in deze app. Je krijgt bijvoorbeeld de opdracht om naar links of rechts te kijken of te knipperen. Dat werkt razendsnel zodra je het doet. Ook moet je soms je ogen dichtdoen voor zes seconden. Door middel van korte vibraties telt de iPhone met je mee, zodat je weet wanneer je je ogen weer open moet doen.

Blink – Oogtest voor Face ID

Blink∘

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

3. Carica

Met deze toffe app plak je je eigen gezicht in je favoriete gifje. Je maakt een selfie en kiest vervolgens een leuke gif uit. Je plakt jouw gezicht erop en het gifje wordt gegenereerd. Je kunt kiezen uit de gifjes in de app, of je kunt je eigen gifs toevoegen door te kiezen uit de galerij.

Helaas is het (nog) niet mogelijk om een eigen foto uit de galerij te gebruiken om als gezicht op een gif te plakken. Je kunt dus niet het gezicht van iemand anders kiezen, tenzij je in de app direct een foto maakt van iemand anders. De door jou gemaakte gifs komen in de bibliotheek te staan en kun je gemakkelijk delen.

Carica

Carica

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

4. Vectornator X

Op zoek naar een app waarbij je je creatieve ei kwijt kan? Vectornator X is een grafisch ontwerp programma waarmee je de mooiste plaatjes maakt. De app werkt heel intuïtief en binnen no-time maak je prachtige ontwerpen. Er zijn verschillende soorten pennen en kwasten die je kunt gebruiken en ook voor typografie ben je bij deze app aan het juiste adres.

Vectornator X is enorm uitgebreid met alle kleuren die je je kan bedenken en het gebruik van verschillende lagen en vormen. De app werkt uiteraard uitstekend met de Apple Pencil. De app is zó uitgebreid dat je je bijna afvraagt waarom de app gratis is. Leuke vrije tijdsbesteding voor tijdens de kerstvakantie!

Linearity Curve Graphic Design

Linearity GmbH

Gratis via App Store

5. Unleash the Light

Unleash the Light is deze week toegevoegd aan Apple Arcade. De RPG-game is gebaseerd op het tv-programma Steven Universe. Speel als één van de zes personages van het programma en speel nieuwe vaardigheden en outfits vrij.

De valse prisma-edelstenen zijn geactiveerd. Jij moet je eigen team samenstellen van Edelstenen, waarmee je op avontuur gaat door het heelal om de slechteriken uit te schakelen.

Unleash the Light

Cartoon Network

Bekijken via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu