Vodafone Runners: iPhone 13 nu tijdelijk voor €696!

De 5 beste iOS-apps in de App Store van week 47 – 2019

Dilara Isik
24 november 2019, 16:00
4 min leestijd
De 5 beste iOS-apps in de App Store van week 47 – 2019

De nieuwe week staat voor de deur, maar voor het zover is blikken we nog even terug op de laatste zeven dagen. De redactie van iPhoned heeft de beste iOS-apps, games en updates van afgelopen week op een rijtje gezet.

Lees verder na de advertentie.

De 5 beste iOS-apps van afgelopen week

De App Store draait iedere week overuren. Er komen aan de lopende band nieuwe apps, updates voor bestaande programma’s en games bij. Hier merk je waarschijnlijk weinig van, want het gros is het downloaden niet waard. iPhoned scheidt daarom iedere zondag het kaf van het koren. Dit zijn de beste iOS-apps, updates en games van deze week.

1. Minecraft Earth

De grote nieuwe Minecraft-game voor de iPhone en iPad is nu beschikbaar in Nederland. Minecraft: Earth combineert de wereld van Minecraft met die van ons met behulp van augmented reality. In de nieuwe game plaats je virtuele bouwwerken in de echte wereld. Het spel is volledig in het Nederlands vertaald, wat het een stuk toegankelijker maakt voor de jongere spelers onder ons.

Minecraft: Earth downloaden

Zodra je de game hebt gedownload, log je in met je Microsoft-account (of maak je er eentje aan) en kun je beginnen met spelen. In Minecraft: Earth draait het allemaal om het verzamelen van gereedschap en bouwblokken om nieuwe creaties mee te kunnen maken.

Minecraft Earth

Mojang

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

2. United Wardrobe

Heb jij een uitpuilende kledingkast waarvan je de helft niet meer aantrekt? Of ben je juist op zoek naar een speciaal item? Met United Wardrobe verkoop je kleding die je niet meer aantrekt, of koop je die dr. Martens boots die je al zo lang wilde.

United Wardrobe

Je bestelt je kleding via de app. Als je iets leuks ziet, tik je op de foto om meerdere foto’s te zien. Hier zie je ook andere items van dezelfde verkoper in de ‘kledingkast’. Scroll hiervoor naar beneden om de ‘kledingkast’ te zien. Als je het niet eens bent met de prijs, doe je makkelijk een bod door op ‘bied nu’ te tikken. Als je andere vragen over het kledingstuk hebt kun je onder het item reageren. Als je zelf je ‘oude’ kleding wil verkopen, voeg je in je profiel je kledingstukken toe. Hier zie je ook je eigen ‘kledingkast’.

United Wardrobe - Fashion App

United Wardrobe

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store


3. Spendo

De duurste maand van het jaar staat voor de deur. De nieuwe app Spendo helpt je om een overzicht te houden op je finaciën. In de app zie je een overzicht van je uitgaven en stel je een doel in. Zo zie je snel of je nog op het juiste spoor zit naar het doel voor het einde van de maand. Door overzicht te houden heb jij binnen no-time je doel bereikt. Het werkt heel gemakkelijk.

Iedere keer als je iets afrekent zet je de uitgave in Spendo. Je vult hierbij per uitgave in bij welke categorie het gaat. Heb je bijvoorbeeld een nieuwe trui gekocht? Dan druk je op het plusje en vul je ‘Trui’ in. Hierbij geef je aan dat het bij ‘Kleding’ hoort en hoe duur het was. De app voegt deze uitgave toe aan je totaal voor de maand. In een handig grafiekje met verschillende kleuren zie je in één oogopslag waar je je geld tot nu toe aan hebt uitgegeven.

Spendo

Thom Pheijffer

€ 1,99 via App Store

4. Raiders of the North Sea

Deze game is van gezelschapsspel nu getransformeerd in een app. Vikings racen om het snelst een zo groot mogelijke vloot te veroveren. Hoe groter je vloot, hoe meer land je namelijk kan veroveren.

Je speelt vooral in het dorp. Hier vind je acht verschillende locaties waar je arbeiders kan plaatsen. Zo krijg je bijvoorbeeld graan van de molen, of de schatkamer waar je kaarten kunt ruilen voor munten. Tactiek staat voorop in dit spannende spel!

Raiders of the North Sea

Dire Wolf Digital

€ 9,99 via App Store


5. Sky: Children of the Light

Waan je in een droomwereld met deze mooie, fantasievolle game. Voor de kenners: de game is gemaakt door Thatgamecompany, de makers van het populaire playstation spel Journey. In Sky begeef je je vaak letterlijk tussen de wolken en beleef je avonturen in deze magische omgeving. Elk level laat je een compleet nieuw gebied zien waar van alles te doen is.

Er zit een toffe multiplayer-functie in deze game. Tijdens je reis door de wolken zie je geesten voorbij komen. Deze geesten zijn eigenlijk andere spelers die je voorgingen en misschien wel alvast obstakels voor je hebben opgelost. Er is geen schriftelijke of verbale communicatie met de andere online-spelers, maar deze functie zorgt toch voor een gevoel van saamhorigheid. Het spel is in principe in 3 à 4 uur uit te spelen, maar door de grote levels en de multiplayer ben je veel langer onderweg. Uren spelplezier dus!

Sky: Children of the Light

thatgamecompany

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen