De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

De 5 beste iOS-apps in de App Store van week 45 – 2019

Dilara Isik
10 november 2019, 16:49
3 min leestijd
De 5 beste iOS-apps in de App Store van week 45 – 2019

De nieuwe week staat voor de deur, maar voor het zover is blikken we nog even terug op de laatste zeven dagen. De redactie van iPhoned heeft de beste iOS-apps, games en updates van afgelopen week op een rijtje gezet.

Lees verder na de advertentie.

De 5 beste iOS-apps van afgelopen week

De App Store draait iedere week overuren. Er komen aan de lopende band nieuwe apps, updates voor bestaande programma’s en games bij. Hier merk je waarschijnlijk weinig van, want het gros is het downloaden niet waard. iPhoned scheidt daarom iedere zondag het kaf van het koren. Dit zijn de beste iOS-apps, updates en games van deze week.

1. Adobe Fresco

Adobe Fresco is een toegankelijke teken-app waarmee iedereen een kunstenaar kan worden. Met deze app kan iedereen de mooiste schetsen en schilderijen maken. Ook als je van jezelf vindt dat je geen goede tekenaar bent, is deze app zeker een aanrader. Adobe heeft er bewust voor gekozen om de applicatie zo toegankelijk mogelijk te maken.

Als je het leuk vindt om creatief bezig te zijn, is Fresco een goede uitlaatklep. De app is sinds kort gratis voor je iPad te downloaden in de App Store. Je moet wel eerst een Adobe-account aanmaken of inloggen met je Facebook- of Google-account. Vervolgens kun je aan de slag. Wil je meer weten? Lees dan onze tip over de Adobe Fresco-app.

Adobe Fresco

Adobe Inc.

Gratis via App Store

2. Ziggo Wifi Assistant

Heb jij op sommige plekken in je huis traag of soms zelfs geen internet? Dat kan anders! De Ziggo Wifi Assistant helpt je het probleem te vinden en geeft oplossingen om je internet te verbeteren. Ook voor niet-Ziggo klanten is deze app een aanrader.

De app maakt gebruik van augmented reality. Eerst wordt stap voor stap je verbinding gecontroleerd. Daarna loop je vanaf je modem met de camera van je iPhone naar verschillende plekken in je huis om een meting te doen. Je geeft de plekken een naam, zoals ‘woonkamer’ of ‘slaapkamer’. Je ziet dan op je telefoon het wifi-signaal letterlijk in je woonkamer staan.

Ziggo Wifi Assistant

Ziggo B.V.

Gratis via App Store

3. Adobe Photoshop

De Adobe Photoshop-app is eindelijk beschikbaar voor de iPad.
Adobe liet vorig jaar al tijdens een event weten dat de volledige versie van Photoshop naar de iPad zou komen, maar het liet nog even op zich wachten. Veel vormgevers kozen niet voor een iPad omdat de app ontbrak in de App Store, maar daar is nu verandering in gekomen.

De app is gratis te downloaden en gebruiken voor 30 dagen. Daarna is het de bedoeling dat je een Creative Cloud-abonnement neemt om de applicatie te blijven gebruiken. Heb je al een abonnement voor Adobe’s apps, waaronder Photoshop? Dan hoef je geen nieuw abonnement aan te schaffen. Als je inlogt met je betaalde account kun je gelijk beginnen.

Adobe Photoshop

Adobe Inc.

Gratis via App Store

4. Appie van Albert Heijn

Goed nieuws voor de koopjesjagers onder ons. Albert Heijn heeft de Appie-app afgelopen week geüpdatet met als belangrijkste toevoeging de welbekende bonusfolder. Hierin staan alle producten die tijdelijk afgeprijsd zijn, of waarbij je bijvoorbeeld volumekorting krijgt. Alle bonusproducten zijn vanuit de digitale folder direct te bestellen.

Picnic-supermarkt-aan-huis-appie

Je vindt de bonusfolder onder het Bonus-tabblad in de app. Eerder kon je hier al de afgeprijsde producten zien, maar nu staat de folder er in zijn geheel op. Dit is extra fijn voor mensen die hun boodschappenlijstje op basis van aanbiedingen samenstellen.

Albert Heijn supermarkt

Albert Heijn

Gratis via App Store

5. Next

Als je Apple Music al een tijdje gebruikt, heb je waarschijnlijk een flinke muziekverzameling opgebouwd. Na verloop van tijd laat je sommige nummers en albums links liggen, omdat er continu zoveel nieuwe muziek uitkomt. De nieuwe app Next zorgt ervoor dat je weer verliefd wordt op je eigen samengestelde muziekbibliotheek. De app doet dit door unieke afspeellijsten samen te stellen.

beste ios apps

De belangrijkste functie is Magic DJ, die jouw meest beluisterde nummers aller tijden samenstelt. Maar Next heeft meer te bieden, waaronder de Forgotten Songs-playlist. Hierin staan nummers die je vroeger vaak luisterde, maar nu niet meer. Ook leuk is de Never Played-lijst, waarin tracks staan die je nog nooit hebt beluisterd. Wel is het jammer dat Next relatief prijzig is.

Next: Magic DJs & Playlists

Sorcererhat

€ 4,99 via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen