De 6 beste iOS-apps in de App Store van week 44 – 2019

Dilara Isik
3 november 2019, 16:44
4 min leestijd
De 6 beste iOS-apps in de App Store van week 44 – 2019

Het is weer zondag en dat betekent dat het tijd is voor een overzicht van de leukste apps, games en updates. Dit zijn de beste iOS-apps van week 44 van 2019.

Lees verder na de advertentie.

De 6 beste iOS-apps van afgelopen week

De App Store draait iedere week overuren. Er komen aan de lopende band nieuwe apps, updates voor bestaande programma’s en games bij. Hier merk je waarschijnlijk weinig van, want het gros is het downloaden niet waard. iPhoned scheidt daarom iedere zondag het kaf van het koren. Dit zijn de beste iOS-apps, updates en games van deze week.

1. The Swords of Ditto

In The Swords of Ditto ga je op avontuur om de heks Mormo te verslaan. Elke eeuw komt dit kwaad weer op, om het land van Ditto in rep en roer te brengen. Je hebt vier dagen de tijd om je voor te bereiden op dit gevecht.

De wapens in de game bestaan uit speelgoed die je met stickers verbetert. Ga je dood? Dan begin je een eeuw later weer met een nieuw personage. Je behoudt je ervaring wel, maar al je speelgoed en stickers zijn kwijt. Door het vechtsysteem onder controle te krijgen en beter speelgoed te vinden, moet het uiteindelijk lukken om Mormo te verslaan.

The Swords of Ditto

Devolver

€ 5,99 via App Store

2. Haunt the House: Terrortown

In Haunt the House kom je erachter hoe het leven van een spook eruit ziet. Deze 2D-puzzelgame laat je objecten overnemen, zodat je mensen de stuipen op het lijf kunt jagen. Dat klinkt serieus, maar dat is het dankzij de kleurrijke en cartooneske grafische stijl niet. Dit levert een leuke puzzelgame op voor zowel oudere als jongere spelers, en is zijn aanschafprijs meer dan waard.

Het spookje vliegt door verschillende kamers in het huis. Je kunt bijvoorbeeld in een lamp of klok gaan zitten en de mensen laten schrikken die bij je in de buurt komen. Hoe erger je ze laat schrikken, hoe meer punten je verdient.

Haunt the House: Terrortown

SFB Games

€ 1,99 via App Store

3. A Case of Distrust

We blijven in de griezelige sferen met A Case of Distrust. Het is 1924 en je bent een vrouwelijke detective die betrokken raakt bij een mysterieuze moordzaak in San Francisco. In de tekenfilm-achtige stijl met silhouetten ga je op onderzoek naar de dader.

In rokerige billiart-cafés en klassieke barbershops praat je met verdachte figuren en probeer je erachter te komen wie liegt en wie de waarheid spreekt. Als vrouwelijke detective kom je ook in aanraking met het slecht geëmancipeerde San Francisco van de jaren 20.

A Case of Distrust

Serenity Forge

€ 4,99 via App Store

4. Gwent: The Witcher Card Game

In deze toffe kaartgame waan je je in een magische, maar gewelddadige wereld. Het is niet zomaar een kaartgame: het is een dynamisch en spannend spel waarbij je op het puntje van je stoel gaat zitten.

Gebruik verschillende strategieën om oorlog te voeren en leg de juiste kaarten neer om je tegenstander uit te schakelen. Niet onbelangrijk: de animaties van deze game zien er prachtig uit.

GWENT: The Witcher Card Game

CD PROJEKT S.A.

Gratis via App Store

5. Forgotten Memories

In deze griezelige Resident Evil-achtige game speel je Rose Hawkins, een vrouw die op zoek is naar een vermist kind. Ze wordt wakker in een plek die ze niet kent, en al zoekend naar het vermiste meisje komt ze erachter dat de tijd stil staat. Rose moet haar grootste angsten weerstaan om dit mysterie op te lossen.

Visueel ziet de game er angstaanjagend goed uit. Je waant je in een echte horrorfilm terwijl je door donkere ruimtes op zoek gaat naar hints die je kunnen helpen om te ontsnappen. Durf jij het aan?

Forgotten Memories

Psychose Interactive Inc.

€ 4,99 via App Store

6. WhatsApp

Met de nieuwste iOS-update van WhatsApp wordt eindelijk een vervelende bug opgelost. Er komt namelijk geen badge meer boven het WhatsApp-icoontje te staan als je een bericht hebt van een gedempt gesprek.

WhatsApp verificatiebericht

De update is misschien klein, maar wel belangrijk. Voorheen was het zo dat je groepsgesprekken en individuele gesprekken in WhatsApp wel kon dempen, maar zodra er een bericht in een gedempt gesprek werd gestuurd, je alsnog een badge boven het WhatsApp-icoontje zag.

WhatsApp Messenger

WhatsApp Inc.

Gratis via App Store
Bron afbeelding:
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen