De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

De 5 beste iOS-apps in de App Store van week 43 – 2019

Dilara Isik
27 oktober 2019, 17:00
3 min leestijd
De 5 beste iOS-apps in de App Store van week 43 – 2019

Het is weer zondag en dat betekent dat het tijd is voor een overzicht van de leukste apps, games en updates. Dit zijn de beste iOS-apps van week 43 van 2019.

Lees verder na de advertentie.

De 5 beste iOS-apps van afgelopen week

De App Store draait iedere week overuren. Er komen aan de lopende band nieuwe apps, updates voor bestaande programma’s en games bij. Hier merk je waarschijnlijk weinig van, want het gros is het downloaden niet waard. iPhoned scheidt daarom iedere zondag het kaf van het koren. Dit zijn de beste iOS-apps, updates en games van deze week.

1. What the Golf?

In Apple Arcade zijn er heel wat leuke games te vinden. Eén daarvan is What the Golf? Dit is de meest hilarische game die we in lange tijd hebben gespeeld. In de basis is dit een golfpuzzelspelletje. Je doel is om in een flinke reeks puzzeltjes iets in de hole te slaan. Nu verwacht je wellicht dat dit elke keer een golfballetje is, maar dat is absoluut niet het geval.

Al snel sla je bijvoorbeeld de golfclub, de golfer en zelfs de pijl die aangeeft waar de bal heen gaat. En dat zijn nog maar de eerste levels. Daarna volgt een reeks hilarische puzzetjes waarin je nooit weet wat je kunt verwachten. Sommige levels zijn puur gemaakt om aan het eind een woordgrap te kunnen plaatsen, terwijl anderen juist door de complete absurditeit leuk zijn. Sla je slag en laat je verrassen.

WHAT THE GOLF?

The Label

Bekijken via App Store

2.RadioNED

Soms heb je geen zin in eigen muziek, of weet je niet wat je moet draaien. In dat soort situaties biedt de oude, vertrouwde radio uitkomst. Met RadioNED heb je toegang tot meer dan 475 radiostations uit Nederland. Met deze app kun je waar dan ook ter wereld naar de Nederlandse radio luisteren .

Het fijne aan deze app is dat het ondersteuning bied voor CarPlay. Er zijn meerdere radio-apps voor CarPlay, maar wat ons betreft is radioNED een aanrader. De app is simpel opgezet, werkt vlot en het aanbod aan zenders is erg compleet.

radioNED

radioNED

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

3. Chineasy

Met Chineasy leer je de betekenis van Chinese tekens door middel van plaatjes. Het Chinese teken wordt verwerkt in een plaatje dat de betekenis weergeeft. Zo wordt er bijvoorbeeld een poppetje gemaakt van het teken voor ‘persoon’. Ook de klanken worden erbij uitgesproken én geschreven.

Doordat je de tekens linkt aan een plaatje en klank, leer je de woorden heel snel. Je krijgt korte testjes tussendoor zodat je scherp blijft. Ook handig: je kunt deze app ook op je Apple Watch gebruiken. Er zijn meer dan 1000 woorden en tekens die je kunt leren, maar alleen de eerste acht levels zijn gratis. Eén nadeel: de app is in het Engels. Je kunt dus niet de Nederlandse vertalingen zien.

Chineasy: Learn Chinese easily

Chineasy

Gratis via App Store

4. Hamsterdam

In deze grappige game speel je als de stoere hamster Pimm die allerlei Martial art vechttechnieken kent. Het eens vredige stadje Hamsterdam is in gevaar door de kwaadaardige chinchilla. Aan jou om door de straten van Hamsterdam te lopen en de chinchilla en zijn handlangers uit te schakelen.

Hamsterdam is een groot spel waar ook een grote omgeving bij hoort. De kaart is enorm, waardoor je nog uren zoet kan zijn als je 100% bij elk level wil halen. De gevechten worden steeds moeilijker dus hoe verder je komt, hoe beter je wordt!

Hamsterdam

Muse Games

€ 1,99 via App Store

5. Undead Horde

Undead Horde is een toffe actiegame en tegelijkertijd een rollenspel. Je bent een geestenbezweerder die de doden weer tot ‘leven’ kan wekken. Met deze gave kun je bijna iedere vijand doen herleven en als ondode in je leger laten vechten. Zo wordt je leger steeds groter en word je steeds sterker.

Met je leger van ondoden vecht je tegen de levenden en hun leider koning Paladin Benevictor. In deze fantasiewereld kom je allerlei wezens tegen, van mensen tot reuzeschorpioenen. Ondertussen kun je ook je vijanden beroven en nieuwe wapens kopen.

Undead Horde

10tons Ltd

€ 5,99 via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen