De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

De 4 beste iOS-apps in de App Store van week 38 – 2019

Michel van 't Klaphek
22 september 2019, 16:11
2 min leestijd
De 4 beste iOS-apps in de App Store van week 38 – 2019

Iedere zondag zet iPhoned een overzicht van de leukste apps, games en updates klaar. Dit zijn de beste iOS-apps van week 38 van 2019.

Lees verder na de advertentie.

De 4 beste iOS-apps van deze week

Iedere week draait de App Store overuren om alle nieuwe apps, updates en games een plekje te kunnen geven. Waarschijnlijk merk je hier weinig van, want de meeste programma’s zijn het downloaden niet waard. iPhoned stelt daarom wekelijks een overzicht samen van de beste iOS-apps, games en updates.

1. Google Maps

Goed nieuws voor iedereen die Apple Maps niet gebruikt om te navigeren. Voortaan hebben zowel Waze als Google Maps eindelijk ondersteuning voor Siri. Zo kun je de assistent gebruiken als je persoonlijke reishulp.

Nu iOS 13 officieel beschikbaar is, laten Waze en Google Maps er geen gras over groeien om de nieuwe mogelijkheden te benutten. Zodra je de update op je iPhone geïnstalleerd hebt en de meest recente versie van de twee navigatie-apps geïnstalleerd hebt kun je Siri voortaan gebruiken.

Google Maps

Google LLC

Gratis via App Store

2. Exit the Gungeon

Deze week kwam Apple Arcade officieel uit. Via een gratis proefabonnement kun je meer dan 100 exclusieve games spelen op je iPhone, iPad, Mac en Apple TV. Een uitstekend voorbeeld van het enorme aanbod is Exit the Gungeon, het vervolg op de populaire indiegame Enter the Gungeon.

Hierin is het aan jou om te ontsnappen uit een duistere kerker die gevuld is met allerlei geweren, monsters en obstakels. De grafische stijl maakt perfect de overstap van de spelcomputer naar iOS, met felle kleuren en komische figuurtjes die de game een vrolijk uiterlijk geven. Ideaal om een saaie treinrit een stuk vermakelijker te maken en knap lastig als je zo lang mogelijk probeert te overleven.

Je vindt Exit the Gungeon in Apple Arcade

Exit the Gungeon - Teaser Trailer

3. Pocket Casts

Pocket Casts is al jaren een van onze favoriete apps voor het luisteren van podcasts. Voortaan is het programma gratis te downloaden, De losse aanschafprijs (was 2,99 euro) maakt plaats voor een abonnement: Pocket Casts Plus. Deze dienst kost 0,99 euro per maand, of 10,99 euro per jaar.

Plus-gebruikers krijgen toegang tot 10GB cloudopslag voor het opslaan van podcasts, kunnen de app personaliseren met verschillende thema’s en andere app-iconen instellen. Ook is het mogelijk om zelf audio te uploaden, waarna Pocket Casts automatisch de stiltes eruit knipt.

Pocket Casts: Podcast Player

Automattic

Gratis via App Store

4. Erbij

Erbij is een nieuwe app van Nederlandse bodem die het een stuk makkelijker maakt om met grote groepen dingen te organiseren. Je maakt een evenement aan, nodigt je teamgenoten/collega’s/vrienden uit en kunt in een oogopslag wie er wel of niet bij een bijeenkomst aanwezig is.

De app is dan ook vooral handig voor sportteams en bedrijven, omdat je niet steeds handmatige uitnodigingen hoeft te versturen. Bovendien heeft Erbij een webversie, zodat je ook vanaf je Mac mensen kunt uitnodigen. De app verdient geld door middel van donaties.

Erbij - wie komen er?

Michiel van Roon Holding B.V.

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu