De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

De 4 beste iOS-apps in de App Store van week 37 – 2019

Michel van 't Klaphek
15 september 2019, 16:49
2 min leestijd
De 4 beste iOS-apps in de App Store van week 37 – 2019

Iedere zondag zet iPhoned een overzicht van de leukste apps, games en updates klaar. Dit zijn de beste iOS-apps van week 37 van 2019.

Lees verder na de advertentie.

De 4 beste iOS-apps van deze week

Iedere week draait de App Store overuren om alle nieuwe apps, updates en games een plekje te kunnen geven. Waarschijnlijk merk je hier weinig van, want de meeste programma’s zijn het downloaden niet waard. iPhoned stelt daarom wekelijks een overzicht samen van de beste iOS-apps, games en updates.

1. Cleany

Na verloop van tijd raakt je iPhone of iPad vol met foto’s, screenshots en video’s. Hieronder zitten waarschijnlijk genoeg wazige plaatjes of dubbele bestanden die onnodig veel ruimte in beslag nemen. De nieuwe app Cleany speurt deze automatisch op.

Op die manier blijft je toestel geordend. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken dat Cleany per ongeluk je favoriete foto’s verwijderd, want je lievelingsbestanden kun je gewoon als veilig markeren. Cleany is gratis uit te proberen, maar hierna moet je een abonnement afsluiten om van de app gebruik te maken.

Clеany - Sаfе Clеаnеr

OMEGA, LLC

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

2. ANWB Onderweg

ANWB Onderweg is al jaren een vertrouwde parkeer-app voor iPhone-gebruikers en heeft deze week een grote update gekregen. Versie 4.0 introduceert onder meer een vernieuwde indeling die voor meer overzicht moet zorgen.

De meest in het oog springende toevoeging is de menubalk aan de onderkant. Deze bestaat uit vier knoppen: Verkeer, Parkeren, Tanken en overige instellen. Het Parkeren-tabblad is op de schop gegaan en toont nu direct de drie meest dichtbijgelegen betaalde parkeerplekken.

ANWB Onderweg & Wegenwacht

ANWB

Gratis via App Store

3. Disney Plus

Streamingdienst Disney Plus is vanaf deze week officieel in Nederland beschikbaar. Installeer de app en krijg gratis toegang tot het volledige aanbod tot 12 november. Als eerste land ter wereld krijgt Nederland exclusief al toegang tot Disney Plus. Dat is opvallend, want dat maakt van Nederland het eerste land ter wereld waar de dienst beschikbaar komt.

Om te kijken of het iets voor jou is, geeft Disney je een gratis proefperiode tot en met 12 november. Kom je erachter dat je liever niet maandelijks wil betalen, dan moet je dus voor de 12e opzeggen om te voorkomen dat je proefabonnement wordt omgezet in een maandelijks lidmaatschap.

Disney+

Disney

Gratis via App Store

4. 4XCamera Maker

In films en series worden scènes vaak vanuit meerdere kijkhoeken en camerastandpunten geschoten om het stuk meer drama of intensiteit mee te geven. 4XCamera Maker zorgt ervoor dat je dit effect kunt nabootsen met meerdere iPhones.

Het idee is simpel. Je wijst 1 iPhone aan als ‘opnameleider’, waarna je maximaal 3 andere iPhones als camera koppelt. Deze sturen beelden door naar de ‘hoofdcamera’, waar de scène verder bewerkt wordt. Op die manier kun je zonder al teveel moeite professionele video’s in elkaar zetten.

4XCamera Maker

Roland Corporation

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen