Vodafone Topdeal: de iPhone 12 tijdelijk extra scherp geprijsd!

De 4 beste iOS-apps in de App Store van week 21 – 2020

Dilara Isik
24 mei 2020, 16:27
2 min leestijd
De 4 beste iOS-apps in de App Store van week 21 – 2020

De nieuwe week staat voor de deur, maar voor het zover is blikken we nog even terug op de laatste zeven dagen. De redactie van iPhoned heeft de beste iOS-apps, games en updates van afgelopen week op een rijtje gezet.

Lees verder na de advertentie.

De 4 beste iOS-apps van afgelopen week

De App Store draait iedere week overuren. Er komen aan de lopende band nieuwe apps, updates voor bestaande programma’s en games bij. Hier merk je waarschijnlijk weinig van, want het gros is het downloaden niet waard. iPhoned scheidt daarom iedere zondag het kaf van het koren. Dit zijn de beste iOS-apps, updates en games van deze week.

1. Rumble Hockey

Rumble Hockey is de opvolger van Rumble Stars Football. In plaats van voetbal speel je dit keer ijshockey, maar het werkt even gemakkelijk. Het doet wellicht denken aan Fifa. Wel heb je een goed reactievermogen nodig, want het spel houdt de vaart er goed in.

Rumble Hockey Trailer

Hoe beter je het doet, hoe meer velden je vrijspeelt. Je kan spelen tegen tegenstanders van over de hele wereld, maar het is ook mogelijk om je vrienden uit te dagen voor een potje ijshockey. Iedere week zijn er ook speciale toernooien te spelen.

Rumble Hockey

HypeHype Oy

Gratis via App Store

2. If Found

If Found is niet zo zeer een game, maar meer een grafische roman. Het is een verhaal over de jonge vrouw Kasio. In een poging haar herinneringen te wissen vernietigt ze haar dagboek in het begin van het spel.

IF FOUND... | Teaser Trailer

Het verhaal speelt zich af in de jaren 90. Kasio gaat terug naar haar thuisbasis in het westen van Ierland. Daar aangekomen ontstaan er conflicten met haar familie, vrienden en moet ze andere onverziene problemen oplossen. Het kunstige en droomachtige spel neemt je mee op het avontuur.

If Found...

Annapurna Interactive

€ 4,99 via App Store

3. Vikings II

Vikings II komt vier jaar na zijn voorganger uit. In deze shootergame word je van voren belaagd door een horde van tegenstanders, waaronder krakens, trollen en draken. Aan jou de taak om ze uit te schakelen terwijl je je pad vervolgd.

Vikings II: An Archer's Journey

De besturing is heel simpel. Sleep het scherm naar beneden om vooruit te lopen. Schieten en power-ups gaan automatisch. Met het vechten en het dagelijks opstarten van de app verdien je munten, waarna je je wapens kan verbeteren.

Vikings II

MOBASO

Gratis via App Store

4. Towers of Everland

Apple Arcade krijgt er een nieuwe RPG bij in de vorm van Towers of Everland. Het spel speel je vanuit het eerste persoonsperspectief, en het is aan jou om vijanden te verslaan en steeds verder te komen.

Towers of Everland: Launch Trailer - Apple Arcade

Het spel heeft een cartooneske stijl en tal van wapens en andere soorten uitrusting om je eigen personage samen te stellen. Zo volbreng je quests en word je steeds een beetje beter. Dat maakt het een verslavend en vermakelijk spel en de moeite van het spelen waard, zeker als je toch al lid bent van Apple Arcade.

Towers of Everland

Cobra Mobile Limited

Bekijken via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen