Dit zijn de beste 6 iMessage-apps die je nu kunt downloaden

De iMessage App Store is geopend. Met (de bèta van) iOS 10 kun je apps voor de berichten-app downloaden. Dit zijn bij aanvang de leukste.

iMessage-apps

Nu iMessage een grote vernieuwing heeft ondergaan, kun je met vrienden bekijken wat er allemaal nieuw is. Eén onderdeel is de App Store. Vanaf iOS 10 is het mogelijk om apps en stickerpakketten te downloaden voor de chat-app om je gesprekken te verrijken. We hebben de leukste en handigste alvast voor je uitgelicht. Als meer wilt weten over de iMessage App Store en hoe je die gebruikt, lees dan eerst dit artikel.

GIPHY: The GIF Search Engine

Giphy, Inc.

9 (14 reviews)
Gratis via App Store
Een gifjes-app mag tegenwoordig niet meer ontbreken in sociale apps en chat-apps. Giphy is de belangrijkste verzamelplaats van gifjes op het internet en biedt nu uiteraard ook ondersteuning voor iMessage. Het kleine strookje van de app is een beetje priegelig om door gifs heen te scrollen, maar het werkt wel. Je kunt met de app ook naar gifjes zoeken of kiezen voor gifs die bij een bepaalde categorie horen. Verder kun je naar Trending-gifjes zoeken. Door erop te tikken kun je ze meteen met de ander delen.

iTranslate Vertalen

iTranslate

9 (121 reviews)
Gratis via App Store
Chat je ook wel eens in een andere taal waarmee je misschien niet helemaal bekend bent, dan is iTranslate een goede oplossing. Met deze app stel je in dat je bericht vertaald moet worden in een bepaalde taal. Dat doe je via het daarvoor bedoelde toetsenbord van de app (een kleinere versie van Apples standaard-toetsenbord). Heb je je zin in het Nederlands geschreven, dan druk je op de groene pijl om hem met vertaling en al klaar te zetten als bericht. Daarna is hij direct te verzenden en maak je je verstaanbaar in een taal die je niet (goed) kent.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Apple Music

Apples eigen muziekdienst werkt in samenwerking met iMessage. Dankzij de app kun je pas afgespeelde nummers met anderen delen. Heb je een abonnement op Apple Music, dan kun je het nummer afspelen. Ook als je iMessage verlaat blijft hij klinken, dat komt omdat hij daadwerkelijk via de muziekdienst wordt afgespeeld.

Scanner App & Fax - Scanbot

doo GmbH

10 (1 reviews)
Gratis via App Store
Vanuit je kookboek even een recept voor kwarktaart delen met vrienden? Je kunt gewoon een foto maken, maar het is ook mogelijk om Scanbot te gebruiken. Deze app maakt gebruik van je camera en registreert de randen van documenten. Vervolgens fotografeert hij de pagina in die uitsnede en krikt hij de kleuren op om de leesbaarheid te verbeteren, waarna je hem naar vrienden kunt sturen.

The Weather Channel: weersverw

The Weather Channel Interactive

2 (1 reviews)
Gratis via App Store
Met deze weer-app kun je niet alleen zelf de weersverwachting zien, maar die ook delen met anderen. Dat is bijvoorbeeld handig als je bijvoorbeeld vakantieplannen hebt en je wil degene die meegaat laten zien dat het lekker weer wordt (of niet).

Super Mario Run Stickers

Nintendo Co., Ltd.

6 (37 reviews)
Gratis via App Store
Apple pakte tijdens zijn iPhone 7 event groots uit met het feit dat Super Mario Run als eerste op iOS verschijnt. Nu kun je alvast stickers van Nintendo’s besnorde loodgieter naar vrienden en familie sturen. Vooral leuk zijn de neus met snor en het Mario-petje dat je over foto’s heen kunt slepen.

Ben jij al andere apps of stickerpakketten tegengekomen die de moeite waard zijn? Deel ze hieronder!

Lees meer over iOS 10

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.