Bespaar op parkeerkosten met gratis Spotzi-Parkeren app op je iPhone
Redactie

De app Spotzi-Parkeren is aan het einde van vorig jaar al voor de iPhone uitgekomen, maar wordt vanaf nu gratis aangeboden. Met de app kun je besparen op parkeerkosten door de goedkoopste parkeerplaatsen te vinden.

Spotzi-Parkeren

Spotzi-Parkeren is een applicatie voor de iPhone, waarmee je op een kaart goedkope parkeerplaatsen kunt vinden in je omgeving. Aan de hand van de kleuren op de kaart zie je tegen welk tarief je waar kunt parkeren. Het handige van de app is, dat je ook de mogelijkheid hebt om met behulp van de tijdsbalk te kijken wat de parkeertarieven op een ander tijdstip zijn. Dat is praktisch, zodat je ook weet wat je aan het einde van de avond kwijt bent als je de auto aan het eind van de middag ergens hebt geparkeerd. Met de Spotzi-Parkeren app vind je altijd de goedkoopste parkeerplaatsen in je omgeving.

Gratis

De app Spotzi-Parkeren wordt nu gratis door de ontwikkelaar D-Base te beschikking gesteld en was eerder voor een prijs van 0,79 euro verkrijgbaar. Samen met de Spotzi-Buurt en Spotzi-Atlas app is Spotzi-Parkeren namelijk al honderdduizend keer gedownload. Reden voor de maker om al deze apps voortaan gratis aan te bieden.

Download de Spotzi-Parkeren app gratis op je iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.