Bespaar op energie met de E-inzicht app op je iPhone

Redactie
29 oktober 2012, 8:29
1 min leestijd
Bespaar op energie met de E-inzicht app op je iPhone

De E-inzicht app van Essent geeft je op je iPhone inzicht in het verbruik van alle apparaten in je huis. Je ziet de informatie uitgedrukt in kWh, maar ook in euro’s. Zo krijg je een indicatie van wat je per apparaat zou kunnen besparen.

E-inzicht

De E-inzicht app is de opvolger van de populaire app E-thermostaat, die al meer dan twintigduizend keer verkocht is. De app biedt overigens meer mogelijkheden dan alleen het verkrijgen van inzicht in het gebruik van de apparaten in huis. Je kunt namelijk met de app E-inzicht ook apparaten rechtstreeks inschakelen of uitschakelen. Verder kun je schakeltijden instellen. Met het verkregen inzicht zie je wat het kan opleveren als je in de nacht bijvoorbeeld een specifieke stekkerdoor automatisch laat uitschakelen.

E-inzicht basispakket

De app E-inzicht is alleen te gebruiken in combinatie met de Hub en met de SlimmeStekkers. Het E-inzicht basispakket kan via de website van Essent worden besteld. Wil jij je iPhone als afstandsbediening voor huishoudelijke apparaten gebruiken en energie besparen, dan kun je de app downloaden en het E-inzicht pakket bestellen. Nieuwe en bestaande klanten kunnen vanaf 1 november 2012 online een bestelling voor het product plaatsen bij Essent.

Lees verder na de advertentie.

De app E-inzicht is gratis te installeren op je iPhone.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's