Beschikbaar in de Amerikaanse App Store: officiële Google Glass app

Roel van Hout
20 december 2013, 9:45
1 min leestijd
Beschikbaar in de Amerikaanse App Store: officiële Google Glass app

Eerder deze week al even verschenen, maar weer teruggetrokken: de officiële Google Glass app voor iOS. Nu heeft Google de app opnieuw uitgebracht in de Amerikaanse App Store.

Normaliter bespreken we op iPhoned geen apps die enkel in de Amerikaanse App Store verschijnen, maar voor de officiële Google Glass app, MyGlass genaamd, maken we graag een uitzondering.

Ook al zullen niet veel lezers in het bezit zijn van Google’s slimme bril – zonder Google Glass heb je niets aan de app – onze collega’s bij AndroidPlanet hebben als eerste site in Nederland een uitgebreide video-review en verslag van een maand lang Google Glass-gebruik online staan. Ook al heb je nog zo’n grote hekel aan Android en alles wat daarmee te maken heeft, de Google Glass is werkelijk iets nieuws en mogelijkerwijs de toekomst. Zeker kijken!

Google Glass app helpt met beheer Google Glass

Google Glass appDankzij de app kunnen bezitters onderweg hun bril beheren en instellen. Verder geen hele bijzondere mogelijkheden – en de kans dat Google Glass bezitters een iPhone hebben is ook niet zo heel groot – maar het is fijn dat Google de moeite neemt om ook iOS-gebruikers in staat te stellen een Google Glass te gebruiken.

Lees verder na de advertentie.

Nogmaals: alleen beschikbaar in de Amerikaanse App Store! Ook al zul je aan deze app misschien niet veel hebben, het kan geen kwaad om te weten dat je natuurlijk altijd een account voor de Amerikaanse App Store kunt aanmaken. Dat kan met een fictief adres, zolang je maar geen aankopen doet – dan moet je namelijk een creditcard toevoegen en daarvoor is een echt adres nodig.

Categorie: Productiviteit
Spotlight: App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's