Berichtjes ‘voelen’ door de Feel Me iPhone applicatie
Redactie

Er is recent een opmerkelijk concept voor berichtjes schrijven op de iPhone ontwikkeld. Door het gebruik van de Feel Me applicatie wordt het mogelijk om te zien waar de andere iPhone-gebruiker, met wie je chat, zijn vingers op het scherm heeft. Door ook op die plek te klikken kun je elkaar virtueel ‘voelen’.

Het is al redelijk mogelijk om een gesprek persoonlijker en intiemer te maken dankzij applicaties als FaceTime en Skype. Omdat dit soms lastig of niet te gebruiken is komt de Italiaans Marco Triverio nu met een oplossinging om gesprekken toch ‘intiem’ te houden.

Hoe werkt het?

Wanneer de persoon met wie je chat op het scherm klikt tijdens het chatten zul je een rode stip op je eigen iPhone-scherm zien bewegen, je weet dan wat de gebruiker doet. Triverio wilde ook dat je elkaar kunt voelen, ondanks dat vele dat als onmogelijk beschouwde is de poging van Tiverio noemenswaardig.

Door beide dezelfde plek op het scherm aan te raken zul je de, wellicht bewegende, stip zien vergroten op je iPhone. Hierdoor zou je het gevoel moeten krijgen dat je dichter bij de persoon bent met wie je chat.

Helaas is er nog niets te downloaden wat de toepassing mogelijk moet maken, dat er binnenkort een applicatie in de App Store zal verschijnen lijkt zo goed als zeker. Voor de laatste updates over onderanderen de beschikbaarheid van de app kun je @feelmeapp op Twitter volgen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.