Bereid je voor op 30 april met de app Koningslied op je iPhone

Redactie
7 april 2013, 8:36
1 min leestijd
Bereid je voor op 30 april met de app Koningslied op je iPhone

De applicatie Koningslied voor de iPhone is onlangs gelanceerd en dat stelt je in de gelegenheid om zelf een tekst te bedenken en natuurlijk om als een van de eersten op de hoogte te worden gesteld van het definitieve Koningslied.

Deel je droom

koningslied-appIedereen kan met de app Koningslied meehelpen om het officiële lied voor de bekroning van Willem-Alexander tot stand te brengen. Het motto ‘Mijn droom voor ons land, inspiratie voor onze koning’ vormt de basis om een schitterende tekst te bedenken. Je kunt met deze app op je iPhone zelf een tekst bedenken en wie weet zingt Nederland straks massaal jouw lied op 30 april.

Clip maken

Naast het bedenken van de tekst krijg je ook de gelegenheid om mee te werken aan het maken van een clip. Dat doe je door een foto te maken van het W-teken, dat staat voor Willem en wij. Het W-teken maak je met je wijsvinger, middelvinger en ringvinger. Als je de pushnotificatie activeert, dan krijg je een melding op het moment dat je foto of tekst is goedgekeurd. Bovendien wordt iedereen die deze app heeft meteen op de hoogte gesteld als de tekst van het Koningslied af is. Zo kun je de tekst uit je hoofd leren om uit volle borst mee te zingen met de rest van Nederland op 30 april.

Lees verder na de advertentie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's