Bellen met WhatsApp: binnenkort eindelijk mogelijk?
Gijs Ettes

Het lijkt erop dat bellen met WhatsApp via internet binnenkort eindelijk mogelijk is. De populaire chat-app bevat al een melding die om toegang tot de microfoon vraagt voor het voeren van telefoongesprekken.

‘Bellen met WhatsApp komt eraan’

bellen met whatsappIn de melding vraagt WhatsApp om toegang tot de microfoon om ‘gesproken berichten te versturen, video’s met geluid op te nemen en gesprekken te kunnen voeren’. Die eerste twee functies zijn in de huidige versie van de app al beschikbaar, maar bellen met WhatsApp nog niet. Uit de melding blijkt echter dat deze functie in aantocht is.

Het is al langer bekend dat de belfunctie in WhatsApp eraan zit te komen. Afgelopen februari liet CEO Jan Koum al weten dat de feature allereerst zou worden uitgerold voor iPhone en Android en op een later moment ook voor BlackBerry, Windows Phone en de toestellen van Nokia. Wanneer we de update mogen verwachten, is helaas nog onbekend.

De laatste update van WhatsApp dateert van vorige week maandag. Toen werd de mogelijkheid om chats en groepen te archiveren toegevoegd, alsmede de optie om onderschriften toe te voegen aan foto’s en video’s. Heb je de nieuwe versie nog niet gedownload dan kun je daarvoor onderstaande link gebruiken.

WhatsApp Messenger

WhatsApp Inc.

9 (6037 reviews)
Gratis via App Store

Lees meer over WhatsApp

(Via)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.