Vodafone Runners: iPhone 13 nu tijdelijk voor €696!

Bellen met Sinterklaas laat je ‘telefoneren’ met de Sint

Redactie
1 december 2015, 20:33
1 min leestijd
Bellen met Sinterklaas laat je ‘telefoneren’ met de Sint
Bellen met Sinterklaas!

Bellen met Sinterklaas!

Gratis

Reviewscore

7

Bellen met Sinterklaas is een leuke app voor de allerkleinsten om alvast in de stemming voor pakjesavond te komen. Met de app kunnen ze ‘telefoneren’ met de goedheiligman.

Lees verder na de advertentie.

In gesprek met de Sint

Bellen met Sinterklaas geeft kinderen de optie om zelf de Sint te bellen, maar het is ook mogelijk om de goedheiligman te laten opbellen. In het eerste geval kun je zijn voicemail inspreken met bijvoorbeeld je verlanglijstje voor pakjesavond. Kies je voor optie twee dan zal Sinterklaas na een paar seconden of minuten ‘opbellen’ om te controleren of je dit jaar wel echt lief bent geweest.

Als ouder kun je de leeftijd en het geslacht van je kind invoeren, waarvan het houdt (denk aan vliegtuigen, auto’s of patat) en wat de reden van het telefoontje is. Ook kun je instellen dat de Sint pas na een paar minuten belt. Het scherm gaat dan op zwart en na een tijdje gaat de telefoon over, mits het geluid aanstaat en de iPhone of iPad niet is vergrendeld.

Enkele jaren geleden verscheen een gelijksoortige app in de vorm van De Sint Videobelt. Met deze app kun je – met een heuse Sinterklaas ringtone – je laten opbellen door de Goedheiligman, waarna hij een aantal (vooraf opgenomen) vragen stelt. Die kun je zelf inspreken en vervormen, zodat ook jij in de huid van Sinterklaas kunt kruipen.

Bellen met Sinterklaas downloaden

Bellen met Sinterklaas is gratis beschikbaar in App Store, vereist iOS 7+ en tenminste 38MB aan vrije opslagruimte. Helaas bevat de app elke keer als je deze start reclames, al kun je die verbergen door je toestel in vliegtuigstand te zetten.

Download Bellen met Sinterklaas in de App Store (gratis)

Bellen met Sinterklaas!

First Class Media B.V.

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen