Bellen met Sinterklaas laat je ‘telefoneren’ met de Sint
Bellen met Sinterklaas!

Bellen met Sinterklaas!

Gratis

Onze score

7

Bellen met Sinterklaas is een leuke app voor de allerkleinsten om alvast in de stemming voor pakjesavond te komen. Met de app kunnen ze ‘telefoneren’ met de goedheiligman.

In gesprek met de Sint

Bellen met Sinterklaas geeft kinderen de optie om zelf de Sint te bellen, maar het is ook mogelijk om de goedheiligman te laten opbellen. In het eerste geval kun je zijn voicemail inspreken met bijvoorbeeld je verlanglijstje voor pakjesavond. Kies je voor optie twee dan zal Sinterklaas na een paar seconden of minuten ‘opbellen’ om te controleren of je dit jaar wel echt lief bent geweest.

Als ouder kun je de leeftijd en het geslacht van je kind invoeren, waarvan het houdt (denk aan vliegtuigen, auto’s of patat) en wat de reden van het telefoontje is. Ook kun je instellen dat de Sint pas na een paar minuten belt. Het scherm gaat dan op zwart en na een tijdje gaat de telefoon over, mits het geluid aanstaat en de iPhone of iPad niet is vergrendeld.

Enkele jaren geleden verscheen een gelijksoortige app in de vorm van De Sint Videobelt. Met deze app kun je – met een heuse Sinterklaas ringtone – je laten opbellen door de Goedheiligman, waarna hij een aantal (vooraf opgenomen) vragen stelt. Die kun je zelf inspreken en vervormen, zodat ook jij in de huid van Sinterklaas kunt kruipen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Bellen met Sinterklaas downloaden

Bellen met Sinterklaas is gratis beschikbaar in App Store, vereist iOS 7+ en tenminste 38MB aan vrije opslagruimte. Helaas bevat de app elke keer als je deze start reclames, al kun je die verbergen door je toestel in vliegtuigstand te zetten.

Download Bellen met Sinterklaas in de App Store (gratis)

Bellen met Sinterklaas!

First Class Media B.V.

8,6 (3644 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.