Belfunctie WhatsApp te zien op eerste beelden

Wouter Nijsen
14 maart 2014, 18:27
1 min leestijd
Belfunctie WhatsApp te zien op eerste beelden

De eerste beelden van de aankomende belfunctie in WhatsApp zijn uitgelekt. De screenshots zijn vrijgegeven door iPhoneItalia, een Italiaanse iPhone-website die via een bron toegang kreeg tot de bètaversie van de nieuwe functie.

Lees verder na de advertentie.

Eerder maakte WhatsApp op het Mobile World Congress bekend dat het de populaire chatdienst zal voorzien van voip, waarmee gebruikers via een internetverbinding kunnen bellen met WhatsApp. Tijdens de aankondiging in Barcelona werden geen specifieke details gegeven, behalve dat de functie voor iedereen gratis uitgerold zal worden.

belfunctie whatsapp

De dienst zal waarschijnlijk in het tweede kwartaal van dit jaar beschikbaar komen voor iOS, Android en in een later stadium voor andere besturingssystemen, zoals Windows Phone.

Op de eerste beelden is een ander opmerkelijk detail zichtbaar. Zo bevindt de cameraknop zich tegenwoordig boven het toetsenbord, waarschijnlijk om het delen van een foto makkelijker te maken voor de chatters. Momenteel staat die knop links onder het pijltje van het tekstveld.

Screenshots belfunctie WhatsApp

belfunctie whatsapp

WhatsApp zou in Nederland ruim 9,5 miljoen actieve gebruikers hebben. Dat betekent dat ongeveer de helft van onze bevolking het programma gebruikt om berichten naar elkaar te versturen.

WhatsApp werd in februari overgenomen door Facebook voor een bedrag van 16 miljard dollar. Elke dag worden er in de chatdienst ruim 30 miljard berichten verstuurd.

→ Lees meer over de WhatsApp Facebook-overname en de beste alternatieven!
Check ook onze tip hoe je gemakkelijk WhatsApp emoji instelt!

Lees het laatste WhatsApp nieuws

WhatsApp downloaden

WhatsApp Messenger

WhatsApp Inc.

Gratis via App Store

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu