BeleefRoutes app op je iPhone laat je wandel- en fietsroutes anders beleven
Redactie

Er zijn meerdere applicaties beschikbaar, waarmee je leuke wandel- en fietsroutes met je iPhone kunt volgen. Maar de BeleefRoutes app biedt meer. Zo kun je meer te weten komen over de geschiedenis op een bepaalde locatie. En kun je uitvinden, waar je in de buurt een kopje koffie kunt drinken.

Gratis routes

Om kennis te maken met de BeleefRoutes app kun je drie routes gratis downloaden. Als het bevalt, dan kun je besluiten om tegen betaling andere wandelpaden en fietstochten te ontdekken. De prijs van de verschillende routes variëren van 0,79 euro tot 2,39 euro. De wandel- of fietsroutes wordt op een offline kaart afgebeeld. Daarbij kun je extra informatie over een bepaalde locatie vinden. Hiervoor hoef je alleen maar een punt op de routekaart te selecteren. Overigens kun je pas het volgende punt selecteren als je de vorige hebt gehad.

Trilling of geluidje

Je iPhone zal een geluidje gegeven of trillen als je bij een punt, zoals een bezienswaardigheid bent aangekomen. Door de trilling kun je de iPhone rustig in je zak laten zitten en hoef je deze niet constant in je hand te houden. Voor het downloaden van een route krijg je informatie te zien over verschillende aspecten. Bijvoorbeeld over het startpunt, wat de highlights zijn, de lengte van de route en voor wie de route geschikt is.

Ben je een fanatieke wandelaar of fietser met interesse in cultuur en leuke weetjes? Download dan gratis de BeleefRoutes app.

BeleefRoutes App (AppStore Link) BeleefRoutes App
Ontwikkelaar: Buro Kloeg BV
Beoordeling: 4+
Prijs: Free Download

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.