Beleef fijne dromen met de Dreammachine app op je iPhone

Redactie
11 augustus 2012, 8:29
1 min leestijd
Beleef fijne dromen met de Dreammachine app op je iPhone

De app Dreammachine Pro voor je iPhone heeft als doel je dromen te beïnvloeden. Droom je vaak raar, heb je last van nachtmerries of slaap je gewoon niet lekker, dan kun je de Dreammachine Pro app op je iPhone installeren.

Slaapfase

Met behulp van de accelerometer van de app wordt bepaald in welke slaapfase jij je bevindt. Aan de hand van je slaapfase zal er een slaappatroon gecreëerd worden, waaruit afgeleid kan worden wanneer de invloed op je onbewuste het grootst is. Op dat moment zorgen geluiden ervoor dat je een zelfgekozen droom in je slaap kunt ervaren. Zelf je dromen sturen lijkt natuurlijk te mooi om waar te zijn. Maar je kunt de app allicht eens uitproberen om te zien of het echt werkt. Er zijn zeven verschillende droomvarianten beschikbaar.

Droomvarianten

Maak een keuze uit een van de droomvarianten, waar je over wilt gaan dromen. Je kunt onder meer kiezen voor een droom met vakantie als thema, maar ook over het maken van een ruimtereis of een droom over de onderwaterwereld. Naast dat je dromen geleid kunnen worden, biedt de app ook de mogelijkheid om naar rustgevende muziek te luisteren voordat je in slaap valt. Zodra je slaapt, zal de muziek automatisch stoppen. Daarna begint meteen het vastleggen van je slaappatroon. Elke ochtend zie je dan in een grafiek een gedetailleerde weergave.

Lees verder na de advertentie.

De Dreammachine Pro app is tijdelijk gratis beschikbaar voor je iPhone en anders betaal je er 2,39 euro voor.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's