Beleef een unieke race-ervaring met Real Racing 3 op je iPhone
Redactie

Afgelopen week is de racegame Real Racing 3 voor de iPhone gelanceerd en het veelbelovende spel is gratis verkrijgbaar. Beleef de sensatie van het racen op een van de vele beroemde wereldcircuits.

Echte wagens op echte circuits

real-racing-3-iphoneRacen doe je in het spel Real Racing 3 in een echte wagen en op een echt circuit. Maak een keuze uit de snelste racewagens, zoals de Porsche, Audi, Bugatti of ga racen in een Lamborghini of Dodge. De raceopstelling op elk circuit is authentiek, want er verschijnen 22 racewagens aan de start. Je kunt tegen je vrienden racen, want in het spel is de Time Shifted Multiplayer techniek geïntegreerd. De echte circuits bestaan onder meer uit toplocaties zoals het circuit Spa Francorchamps en de Hockenheimring.

Negenhonderd evenementen

Je kunt met het spel Real Racing 3 meedoen aan spectaculaire evenementen, zoals dragraces of het een uitdaging aangaan over een lange afstand. In totaal zijn er ruim negenhonderd evenementen beschikbaar waar je aan mee kunt doen. Zorg ervoor dat je auto optimale prestaties levert en maak daarvoor gebruik van de upgrade van de onderdelen voor je racewagen. Je beleeft echt een unieke ervaring op het racecircuit met realistische autoschade en zelfs achteruitkijkspiegels die prima functioneren.

Download de Real Racing 3 game gratis op je iPhone voor de ultieme race-ervaring.

Real Racing 3

Electronic Arts

9 (599 reviews)
Gratis via App Store
Real Racing 3
Real Racing 3
Real Racing 3
Real Racing 3
Real Racing 3

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.