Beleef een unieke bioscoopervaring met App de Film op je iPhone
Redactie

APP is de allereerste 2nd screen film in de bioscoop die vanaf 4 april te zien is. Ga je de film bekijken, dan kun je een unieke ervaring beleven door de  applicatie App de Film op je iPhone te downloaden.

APP

app-de-filmDe film gaat over een psychologiestudente die na het overlijden van haar broertje aan haar smartphone, applicaties en sociale media verslaafd raakt. Na een avondje uit ontdekt ze een app op haar smartphone die alles van haar lijkt te weten. Vervolgens gebeuren er vreselijke dingen, want één voor één komen haar vrienden om. Op dat moment wil Anna Rijnders zo snel mogelijk van de app af zien te komen.

2nd screen film

De applicatie App de Film is direct gekoppeld aan de bioscoopfilm en heeft verschillende functies. Zo kun je algemene informatie bekijken over de film en een trailer volgen. De belangrijkste functie van de app is natuurlijk dat je deze tijdens het kijken van de film in de bioscoop op je iPhone kunt gebruiken. Je krijgt dan op je iPhone namelijk speciale beelden te zien, die je op het scherm in de bioscoop niet te zien krijgt. Dat belooft veel spektakel met bijzondere filmscenes.

App de Film is gratis beschikbaar voor de iPhone. Controleer voor je de film bezoekt wel even of de app functioneert. Zodra de film begint kun je de app starten en een WiFi verbinding is niet nodig.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.