Beleef de natuur in Nederland met je iPhone als audiogids

Redactie
16 juni 2012, 8:16
1 min leestijd
Beleef de natuur in Nederland met je iPhone als audiogids

Met de app Natuur in Nederland op je iPhone beleef je een unieke ervaring tijdens uitstapjes in de natuur. Je voelt, ruikt, hoort en ziet nog meer in de natuur met deze audiogids op je iPhone.

Wandelingen en fietstochten

De applicatie Natuur in Nederland is offline zowel te gebruiken tijdens wandelingen als fietstochten. Er bevinden zich direct al zeven verschillende routes in de applicatie. Je kunt meteen een keuze maken uit een tocht door de Limburgse heuvels, de Drentse hoogvenen of bijvoorbeeld de beekdalen in Gelderland. Je start de route, waarbij je langs interessante punten loopt en door de trilfunctie van je iPhone gewaarschuwd wordt. Je kunt dan onder meer luisteren naar bijvoorbeeld de toelichting van prof. Frank Berendse of naar vogelgeluiden luisteren van vogels, die op de betreffende locatie huizen.

Natuur in Nederland

De applicatie Natuur in Nederland komt voort uit het boek Natuur in Nederland, dat door de hoogleraar Frank Berendse is geschreven. De applicatie kan uitstekend zonder het boek gebruikt worden. De routes van de app hebben betrekking op tien verschillende landschappen, die onder meer in het boek worden besproken. Verder wordt de kaart van Nederland in de app weergegeven. Je kunt daar meteen op zien welke routes er zich in je omgeving bevinden. Naast wandel- en fietsroutes kun je ook de keuze voor een vaarroute maken.

Je kunt de app Natuur in Nederland gratis downloaden op je iPhone.

Lees verder na de advertentie.

Natuur in Nederland

RP Landegent

Gratis via App Store
Natuur in Nederland
Natuur in Nederland
Natuur in Nederland
Natuur in Nederland

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's