Belasting Alert app waarschuwt op je iPhone
Redactie

De Belasting Alert applicatie waarschuwt niet op je iPhone om weg te duiken als er belasting betaald moet worden. De app in de bijgewerkte versie 1.1 geeft namelijk juist een melding als het tijd is om belastingaangifte te doen of te betalen.

Herinnering

Met de Belasting Alert app op je iPhone kun je voor verschillende belastingcategorieën een herinnering krijgen. Zo heb je de categorie voor een eenmanszaak of V.O.F, is er een categorie voor de B.V. en is de derde categorie voor de particulier of DGA. Je kunt de herinneringen in de betreffende categorie voor verschillende zaken instellen, zoals voor toeslagen en inkomstenbelasting als je particulier bent. Heb je een eenmanszaak, dan kun je worden herinnerd aan de afdracht van de omzetbelasting, aangifte inkomstenbelasting, toeslagen en het regelen van de loonbelasting. Over het algemeen bestaan de herinneringen uit twee aparte alerts, namelijk een alert voor de aangifte en een alert voor het betalen van de belasting.

Laatste belastingnieuws

De app Belasting Alert zorgt er ook voor dat je op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes over belastingwijzigingen. Verder tref je er informatie aan over belastingaangiftes en over collectieve arbeidsovereenkomsten, kortweg CAO’s genoemd. Met de update naar versie 1.1 is de kleur van het laadscherm gewijzigd en is de werking van pushberichten verbeterd.

De Belasting Alert app is gratis te downloaden op de iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.