Bel meerdere mensen snel en tegelijk met je iPhone via CrowdCall
Redactie

Het is met je iPhone al mogelijk om tegelijk met meerdere mensen te bellen. Maar dat werkt in de praktijk niet altijd even effectief. Met CrowdCall is het mogelijk om sneller en efficiënter met meerdere mensen tegelijk te praten via de telefoon.

Eerst selecteren

Met je iPhone kun je nu iemand bellen en vervolgens een extra telefooncontact selecteren. De gratis applicatie CrowdCall biedt je de mogelijkheid om eerst je contacten te selecteren. En vervolgens kun je met een simpele druk op de knop iedereen tegelijk bellen. Degene die het telefoontje ontvangt zal gevraagd worden om op de 1 te drukken. Daarna kan de persoon aan het gesprek deelnemen. Overigens hoeft de gebelde persoon de app niet gedownload te hebben.

Geen verborgen kosten

De CrowdCall applicatie werkt simpel en duidelijk. Zo zijn er geen verborgen kosten. Je betaalt namelijk alleen de kosten van de daadwerkelijk gebelde minuten. Als je personen in het buitenland wilt bellen, dan moet je wel zorgen dat het volledige telefoonnummer bekend is. Dat betekent dus, dat je het telefoonnummer inclusief het landnummer moet registreren. De applicatie biedt ook de mogelijkheid om een aantal contacten op te slaan in je favorieten.

Je kunt de applicatie CrowdCall gratis op je iPhone installeren.

 

Artikel wurde nicht gefundenArtikel wurde nicht gefunden

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.