Bekijk welke apps anderen gebruiken met Crosswalk
Redactie

Altijd al benieuwd geweest naar welke apps andere iPhone gebruikers gebruiken? De webdienst Crosswalk geeft een goed inzicht in welke apps andere mensen op hun iPhone hebben staan.

Het initiatief Crosswalk is al in korte tijd uitgegroeid tot een groot succes. Blijkbaar vinden veel mensen het zéér interessant welke apps er gebruikt worden door de mede iPhone gebruiker.

Op de website kun je precies zien per gebruiker welke apps geïnstalleerd staan, de hoeveelheid apps en hoeveel followers ze op de website hebben. Het is ook mogelijk om via de website applicaties te beoordelen met sterren.

Zelf registreren met iTunes

Je kunt  jezelf te registeren op de website. Bij de registratie geef je de gegevens van je iTunes-account af. Vervolgens krijg je een lijst van apps die je hebt en de mogelijkheid om sommige eventueel ‘privé’ te houden.

Vervolgens sta je geregistreerd op de website en kan de hele wereld zien welke apps jij hebt en leuk vindt. Als gebruikers jou apps ook leuk vinden en de manier waarop je apps bijvoorbeeld beoordeelt, hebben ze de mogelijkheid om je te volgen.

Mocht je het niet zien zitten om jezelf te registreren kun je alsnog vrij in de applicaties van anderen kijken.

Op de website staan ook al enkele bekende mensen geregistreerd met hun apps.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.