Bekijk de EK 2012 live op je iPhone

Redactie
25 mei 2012, 7:30
1 min leestijd
Bekijk de EK 2012 live op je iPhone

De voetbalwedstrijden van het EK 2012 worden door de NOS op de televisie uitgezonden. Maar het is ook mogelijk om het EK 2012 live te volgen op je iPhone via de NOS applicatie, zoals de omroep via een persbericht naar buiten heeft gebracht.

Livestreams voetbalwedstrijden

De wedstrijden tijdens het EK 2012 zullen via de NOS applicatie op je iPhone rechtstreeks te volgen zijn. De wedstrijden kunnen alleen via de iPhone in Nederland bekeken worden. Dat betekent, dat als je op vakantie bent in het buitenland tijdens het EK je er dus geen gebruik van kunt maken. De reden hiervoor is, dat de NOS verplicht is om geoblocking toe te passen. Alleen met een Nederlands ip-adres kun je de wedstrijden rechtstreeks volgen op je iPhone. Je kunt de livestreams van wedstrijden vinden via de knop ‘live’. Het beeld wordt overigens pas zichtbaar op het moment dat de wedstrijd begint.

Laatste sportnieuws

De applicatie van NOS op je iPhone biedt niet alleen de mogelijkheid om de voetbalwedstrijden van het komende EK te volgen. Je blijft namelijk ook op de hoogte van het sportnieuws en het laatste nieuws. Ook kun je andere livestreams volgen, zoals Journaal 24, Politiek 24 en Radio 1.

Lees verder na de advertentie.

De NOS app is gratis beschikbaar voor je iPhone.

NOS

Nederlandse Omroep Stichting

Gratis via App Store
NOS
NOS
NOS
NOS
NOS
NOS
NOS
NOS
NOS
NOS
NOS
NOS
NOS
NOS

Categorie: Sport
Spotlight: NOS

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's