Begin met yoga met de Yogify app op je iPhone

Redactie
24 maart 2013, 8:42
1 min leestijd
Begin met yoga met de Yogify app op je iPhone

EA Sports heeft een leuke nieuwe app voor de iPhone uitgebracht, waarmee beginners yoga leren beoefenen en gevorderden een echte uitdaging wordt geboden. De app Yogify biedt verschillende proeflessen met gevarieerde workouts.

Proeflessen

yogify-appMaak kennis met yoga door de Yogify app op je iPhone te installeren en op je eigen tempo deel te nemen aan de proeflessen. De proeflessen zijn gratis uit te proberen en bieden je de gelegenheid om energieke workouts te voltooien. Tijdens de les leer je krachtige poses aan te nemen, die erop gericht zijn om niet alleen je lichaam, maar ook je geest sterker te maken. Bevallen de proeflessen yoga goed, dan kun je besluiten om verder te gaan en een keuze te maken uit verschillende lesprogramma’s. De moeilijkheidsgraden van het betaalde lesprogramma variëren van één tot drie.

Meer dan 275 yogaposes

De app Yogify is voor beginners een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met yoga. Gevorderden kunnen er echter ook een uitdaging in vinden, want er zijn maar liefst meer dan 275 verschillende yogaposes beschikbaar. De poses worden in beeld en in geluid weergegeven. Als je het hele programma hebt gevolgd, dan heb je meer dan dertig uur aan yoga besteed en vijftig lessen gevolgd.

Lees verder na de advertentie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's