Begin de dag goed met de Goedemorgen! app op je iPhone

Redactie
7 mei 2012, 7:30
1 min leestijd
Begin de dag goed met de Goedemorgen! app op je iPhone

Maak elke ochtend een goede start met de Goedemorgen! app van de zuivelfabrikant FrieslandCampina. Laat je wekken met je eigen muziek en maak gebruik van de handige vertrekadviseur.

Vrolijk wakker worden

De applicatie Goedemorgen! zorgt ervoor, dat je de dag vrolijk begint. In beeld zie je een grote klok. De uren en minuten flippen als het ware voorbij. Onder de tijd staat het advies van de vertrekadviseur. Dat wordt weergegeven in een balkje, waarmee de voortgang van de tijd wordt getoond tussen het moment van opstaan en van vertrek. Je kunt meteen zien hoeveel tijd je nog hebt voordat je de deur uit moet. Aan de kleur van de balk lees je af of je haast hebt.

Weerbericht en files

De applicatie op je iPhone biedt nog meer informatie. Onder de vertrekadviseur staat namelijk de weersvoorspelling vermeld van de locatie, waar je heen gaat. Als het gaat regenen, dan volgt er een waarschuwing. Zo vergeet je dus niet om een paraplu mee te nemen. Door het opzij vegen van de balk kun je nog meer informatie opvragen. Bijvoorbeeld over eventuele storingen op het spoor, het aantal files op de route en de vertragingstijd, die daardoor ontstaat.

Lees verder na de advertentie.

Met de Goedemorgen! app word je vrolijk wakker en kom je zonder stress de ochtend door. De app is gratis beschikbaar.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's