Bedien de Xbox 360 met je iPhone
Redactie

De app My Xbox Live stelt je door een update nu in staat om je iPhone als een afstandsbediening voor de Xbox 360 te gebruiken. De versie 1.5 van de iPhone software  is op 13 juni door Microsoft uitgebracht.

Nieuwe versie My Xbox Live

Als je in het bezit bent van een iPhone en een Xbox 360, dan kun je de spelcomputer op afstand besturen. Met de update is het mogelijk om de videofunctie van het spelsysteem te bedienen. Je moet dan eerst zelf een video selecteren op de Xbox 360. Vervolgens kun je via de app op je iPhone de video starten, stopzetten of laten pauzeren. Het vooruit en achteruit spoelen is eveneens een optie.

Discover

Een ander nieuwtje van de app My Xbox Live is de sectie Discover. Hiermee kun je als gebruiker nieuwe content bekijken in de Xbox Live Markeplace, zoals informatie over nieuwe games en muziek, trailers en demo’s. Je kunt de versie 1.5 verbinden met je spelcomputer door op Connect te klikken in de Quickplay pagina. Overigens heeft de iPhone deze keer een primeur om als afstandsbediening gebruikt worden. Voor de nieuwe iPad geldt, dat er nog geen gebruik kan worden gemaakt van de remote functie.

Download de app My Xbox Live gratis op je iPhone.

Xbox 360 SmartGlass

Microsoft Corporation

7,0 (20 reviews)
Gratis via App Store
Xbox 360 SmartGlass
Xbox 360 SmartGlass
Xbox 360 SmartGlass

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.