Beats app in de maak

Alsof er nog niet genoeg muziek-streamingdiensten waren, komt nu ook koptelefoonmerk Beats (by Dre) met een eigen Beats app.

Beats appJe kent ze vast wel: de vrij grote koptelefoons, vaak rood of met een rood snoer, met een grote ‘B’ op beide telefoons. Veel mensen gebruiken ze al om op hun iPhone naar muziek te luisteren; binnen enkele maanden kan dat dus ook met een speciale app. De Beats app moet binnenkort verschijnen, zo laat een woordvoerder van Beats weten aan The Next Web.

Beats app gaat concurrentie aan

Aan concurrentie is er in ieder geval geen gebrek: Google Play Music komt met een iPhone app, iTunes Radio komt er (hetzij in 2014, maar toch) aan, en natuurlijk zijn er ook al veelgebruikte alternatieven met Spotify, Pandora en Rdio. Natuurlijk zijn er onderling wel enkele verschillen tussen de apps te benoemen, maar uiteindelijk draait het toch om het luisteren van muziek, al dan niet betaald.

Wat de Beats app gaat kunnen of anders maakt dan andere apps is nog totaal onduidelijk, behalve dat hij voor ‘echte muziekliefhebbers’ is. We zullen zien.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.